Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszés mennyi ideig fájt?

Gátmetszés mennyi ideig fájt?

Figyelt kérdés
Több, mint 2 hete szültem. Már másnap ültem rajta és furcsállom, hogy még mindig fáj. Nem is hátra fele, hanem a hüvelyemben érzem időnként elég erősen. Van, hogy akkor is, ha csak szimplán felállok, mintha szétfeszítene valami.
2009. szept. 21. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
A gétmetszés az első szülés után kb 2 hétig, a második után 3 hétig fájt, harmadszorra szerencséra nem volt. Amit a hüvelyedben érzel, az nem a gátmetszés, hanem az elrepedt hüvelyedet varrták ott össze.
2009. szept. 21. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Még fog is fájni egy darabig, végül is az olyan mint egy műtét. Nekem fájt vagy 1 hónapig szülés után, persze nem nagyon, csak éreztem, hogy valami volt ott. Majdnem 10 hónapja szültem, néha még mindig belenyilall egy picit.
2009. szept. 21. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 1 hétig fájt!!

Aztán már rendesen tudtam ülni is!üdv

2009. szept. 21. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
2 napig nagyon, de a kórházból már úgy értünk haza, hogy tudtam ülni. Aztán visszakerültem mert véreztem és kaparás lett belőle, ami közben kipotyogott a feszítéstől az összes varratom, ezután már semmit se éreztem.
2009. szept. 22. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azonnal kezdtem homeopátiás szert szedni rá és nagyon hamar és nagyon szépen elgyógyult.
2009. szept. 22. 07:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első babámnál kellett kb. 1 hónap mire nem feszített, és nem fájt. De a 2. babámnál már nem is vágtak, így elkerültem ezt a kellemetlenséget. Sajnáltam szegény kismamákat a kórházban, mert annyira fájt nekik, nem tudtak ülni, én meg össze-vissza mozoghattam.
2009. szept. 22. 07:50
 7/7 anonim válasza:
Nekem a fájdalom 2 hétig tartott, utána csak begörcsöltem néha, főleg, mikor 10 percnél tovább kellett állnom.
2009. szept. 22. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!