Tényleg nagyon fáj, amikor vajúdás közben megnézik, hány ujjnyira tágulsz ki?

Programozott császárnál igen, lehet, de ha normál szülésnek indul csak császárral fejeződik be akkor nem úszod meg.
De csak ezért nehogy megműtesd magad!

18:43 újra
Engem 18 óra után végül császároztak.
Nehogy azt hidd, hogy az leányálom!
Az első pár nap maga a pokol, az első pár hét borzasztó!
Lelked rajta, de én szülnék inkább simán még ötöt, mint még egyet császárral!
És ezt közel egy év távlatából mondom. Az első hónapokban azt mondtam, nekem nem kell több gyerek!!
Bárhogy alakuljon, azért sok sikert!

Ja és altatnak. A kiirt idő előtti napon megyek és délután lesz a császár.
Azt hiszem ez lesz jó mindkettőnknek, ő se szenved és se.

Nem értem. Mindenki tudja, hogy a szülés fáj, akkor minek estetek teherbe? Ki lehet bírni, a szülés jobb, mint a császár.
Gondolj bele, szülés után ott van az újszülött, aki éjjel-nappal ordít, ne gondold, hogy te majd fogsz tudni pihenni. Szülés után 2 hét alatt felépülsz, el is felejted. Császár után 6 hét! Nekem inkább az első néhány hét otthon egyedül a babával volt a rémálom, és nem a szülés.

Kismama és orvos függő:)
Nekem fájásaim abszolút nem voltak, és amikor a doki vizsgált, az önmagában nem fájt. Csak az, amikor 3 ujjnyiról kitágított a végleges állapotra. De kárpótolt, hogy rá 20 percre felsírt a kisfiam:)
Köszönöm a válaszokat, próbálok lélekben felkészülni. :)
Én nem szeretnék császárral szülni (persze ha az orvos úgy dönt, az ellen nem tehetek semmit és elfogadom), elég sok rosszat hallottam róla. Nem is tudtam,h. van olyan orvos, aki így vállal császárt, nem tartom etikusnak, de a döntésedet tiszteletben tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!