Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nagyon fáj, amikor...

Tényleg nagyon fáj, amikor vajúdás közben megnézik, hány ujjnyira tágulsz ki?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm szült nem rég és azt mondta, neki iszonyatosan fájt, amikor az orvos megvizsgálta. Ez igaz? Vagy egyénfüggő?
2009. szept. 21. 11:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Teszem azt hogy pl 8:50 kor felfekszem a műtő ágyra és már vágnak is akkor azzal nem foglalkoznak, kapok érzéstelenítőt és kész is. Legalábbis a dokim ezt mondta hogy akkor azt nem kell nézni mert vele nem foglalkoznak.
2009. szept. 22. 09:21
 22/31 anonim ***** válasza:
Még egy még ma bemegyek a dokimhoz és elintézem.
2009. szept. 22. 09:22
 23/31 anonim ***** válasza:
57%

Programozott császárnál igen, lehet, de ha normál szülésnek indul csak császárral fejeződik be akkor nem úszod meg.

De csak ezért nehogy megműtesd magad!

2009. szept. 22. 10:02
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

18:43 újra

Engem 18 óra után végül császároztak.

Nehogy azt hidd, hogy az leányálom!

Az első pár nap maga a pokol, az első pár hét borzasztó!

Lelked rajta, de én szülnék inkább simán még ötöt, mint még egyet császárral!

És ezt közel egy év távlatából mondom. Az első hónapokban azt mondtam, nekem nem kell több gyerek!!

Bárhogy alakuljon, azért sok sikert!

2009. szept. 22. 10:50
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
1 hete szültem, nekem is nagyon fájt mikor nézték, de nem csak az hanem az egész vajjúdás sokkoló fájdalom volt. Viszont amikor végre kinyomhattam a kislányomat fantasztikus érzés volt, és minden fájdalom ellenére megérte!!!! Sokmindent kibirunk mi nők... útólag nagyon büszke az ember:) Fáj, de nem halunk bele mert kibírjuk! :)
2009. szept. 22. 10:56
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
9:22 elintézve. Én inkább megműttetem magam, nem fogok szenvedni.
2009. szept. 22. 11:08
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Ja és altatnak. A kiirt idő előtti napon megyek és délután lesz a császár.

Azt hiszem ez lesz jó mindkettőnknek, ő se szenved és se.

2009. szept. 22. 11:10
 28/31 anonim ***** válasza:
72%

Nem értem. Mindenki tudja, hogy a szülés fáj, akkor minek estetek teherbe? Ki lehet bírni, a szülés jobb, mint a császár.

Gondolj bele, szülés után ott van az újszülött, aki éjjel-nappal ordít, ne gondold, hogy te majd fogsz tudni pihenni. Szülés után 2 hét alatt felépülsz, el is felejted. Császár után 6 hét! Nekem inkább az első néhány hét otthon egyedül a babával volt a rémálom, és nem a szülés.

2009. szept. 22. 13:21
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Kismama és orvos függő:)

Nekem fájásaim abszolút nem voltak, és amikor a doki vizsgált, az önmagában nem fájt. Csak az, amikor 3 ujjnyiról kitágított a végleges állapotra. De kárpótolt, hogy rá 20 percre felsírt a kisfiam:)

2009. szept. 22. 14:59
 30/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, próbálok lélekben felkészülni. :)

Én nem szeretnék császárral szülni (persze ha az orvos úgy dönt, az ellen nem tehetek semmit és elfogadom), elég sok rosszat hallottam róla. Nem is tudtam,h. van olyan orvos, aki így vállal császárt, nem tartom etikusnak, de a döntésedet tiszteletben tartom.

2009. szept. 22. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!