Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nagyon fáj, amikor...

Tényleg nagyon fáj, amikor vajúdás közben megnézik, hány ujjnyira tágulsz ki?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm szült nem rég és azt mondta, neki iszonyatosan fájt, amikor az orvos megvizsgálta. Ez igaz? Vagy egyénfüggő?
2009. szept. 21. 11:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Engem vagy 4 doki megvizsgált mielőtt odaért a fogadott orvosom. Mint kiderült tanulók voltak, csak épp engem elfelejtettek megkérdezni, hogy mit szólok hozzá. Szóval nem voltak nagyon tapasztaltak. Mégsem fájt egyáltalán, szerintem ez egyénfüggő.
2009. szept. 21. 13:47
 12/31 anonim ***** válasza:
Igen, borzasztóan fájt!!!!
2009. szept. 21. 15:08
 13/31 anonim ***** válasza:
Nekem is baromira fájt, de véleményem szerint a doki kézzel tágított is, mert lassan haladtunk.
2009. szept. 21. 16:00
 14/31 anonim ***** válasza:

13 óra alatt rengetegszer megnézték, szó szerint mki, aki arra járt (ügyeletes sz.nő, doki, főorvos, saját orvos, + műszakváltás is volt)!

A végén már reflexből összezártam a lábam, ha valaki közelített! :D

Nagyon fájt.

Előtte 1 nappal meg kézzel tágított a dokim, az volt még az igazi remek élmény! ;)

2009. szept. 21. 18:43
 15/31 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon fájt. Sőt nekem a burokrepesztés is fájt, pedig másnak az nem szokott. Lehet kézzel segített a doki tágulni.
2009. szept. 21. 20:21
 16/31 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon fájt. A doki is vizsgált meg a szülésznő is, mindkettő vérprofi volt mégis tűrtőztetnem kellett magam, hogy ne rúgjam meg őket. :/
2009. szept. 21. 21:47
 17/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is nagyon fájt hogyne fájna ,mikor fájás közepette még beléd is kotornak a nagy vaskos ujjaikkal!!!

Már bocsi a kifejezésért!

2009. szept. 21. 23:14
 18/31 anonim ***** válasza:
49%

Na jó én ezt nem csinálom végig.

Ennyi elégvolt, Császár lesz!! 38h

2009. szept. 22. 07:31
 19/31 A kérdező kommentje:

Hú, hát ez nem túl biztató...Még egy kérdés: ezt valamilyen műszerrel csinálják vagy simán kézzel?

Utolsónak: barátnőm végig császár gyanús volt, mégis vizsgálgatták csomószor.

2009. szept. 22. 08:21
 20/31 anonim ***** válasza:
57%

Ezt kézzel csinálják.

A császárt kívánó kismaminak: ott is hagynak vajjúdani, akkor is nézik.

2009. szept. 22. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!