Tényleg nagyon fáj, amikor vajúdás közben megnézik, hány ujjnyira tágulsz ki?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm szült nem rég és azt mondta, neki iszonyatosan fájt, amikor az orvos megvizsgálta. Ez igaz? Vagy egyénfüggő?2009. szept. 21. 11:34
1/31 anonim 

válasza:

Nyilván egyénfüggő, mert én például nem is éreztem... Megvárta a szülésznő a fájást, és akkor vizsgálta meg a tágulásomat, mert nem hitte el, hogy máris tolófájások vannak. Azok voltak! :)
2/31 anonim 

válasza:

A vajudás alatt már nem éreztem. A fájások megindulása előtt volt kellemetlenebb a vizsgálat. Nekem szivárgott már a magzatvíz, de nem voltak még fájásaim mikor bementem a szülészetre.
3/31 anonim 

válasza:

Szia.Nekem fájás közbe csinálta,és mégis iszonyuan fájt.Lehet hogy neked nem fog.
5/31 A kérdező kommentje:
Barátnőmnek nem volt még fájása, elfolyt a magzatvize, úgy ment be a kórházba. És amikor 2 ujjnyira vizsgálta meg a doki, azt hitte, egyből ki is szedi a picit...Kicsit beparáztam.
2009. szept. 21. 11:48
6/31 anonim 

válasza:

Nekem is fájás közben csinálták, és nagyon fájt. Igaz, én nagyon lassan tágultam. Mikor megindult a szülés 1ujjnyira voltam kitágulva.
7/31 anonim 

válasza:

Szerintem intézménye, orvosa is válogatja.
8/31 anonim 

válasza:

Nekem nem fájt, bár az igaz, hogy reflexből feszítettem magam, ahogy a doki felnyúlt. Mondta is, hogy lazítsak. Szerintem orvosfüggő. Hallottam már olyat, hogy kézzel tágította (aki nem tágult jól) és hogy az fáj piszokul. Szerencsére én jól tágultam. 16 hónapos kislány anyukája.
9/31 anonim 

válasza:

Engem a szülésznőm vizsgált-mindig elnézést is kért-de én inkább kellemetlennek mondanám.Nekem nem fájt.
10/31 anonim 

válasza:

Fájás közben nézte, de azt hittem meghalok annyira fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!