Hány éjszakát töltöttetek a kórházban?
Melyik városban és mikor történt mindez? Sima szülés volt, vagy császáros?
Pusztán kíváncsiságból kérdezem, mert mi összesen két éjszakát voltunk bent (2007, Pécsen, sima szülés volt, semmi koplikáció), én ezt eddig tök normálisnak tartottam (bár tudom, hogy még egy napot maradnom kellett volna a protokoll szerint, de kevés volt a szabad ágy), de itt többeknél olvasom, hogy 4-5 napot bent voltak. Ez csak a császárosoknál van így, meg ahol valami gond van, vagy van olyan kórház, ahol mindenki ennyi ideig bent marad? Anyukám mesélte, hogy a nyolcvanas években, amikor én születtem, még mindenki egy hétig bent maradt.
6 éjszaka, nagyon besárgul Pici. 2 hónapja, Szent Imre.
Amúgy egyáltalán nem értek vele egyet, hogy már 2 éjszaka után kilökik az embert a kórházból. Főleg egy első gyerekesnél..
1997 Székesfehérvár régi kórház: (5nap) sima szülés
2004 Székesfehérvár új kórház: (4nap) sima szülés
A harmadikkal nem tom meddig leszünk bent. :)
Hétfőn reggel befektettek túlhordás miatt.Szerda hajnalban kezdtem szülni,ez mondjuk 2 éjszaka.Szerdán meglett reggel 10-re a lányunk,szombat de.jöttünk haza,ez 2 éjszaka.
Ált.úgy van,hogy aki de.v.du. szül az 72 óra múlva meht haza,akinek belenyúlik az éjszakába az 72 óra után reggel,mert éjszaka nincs zárójelentés.Szerintem ilyenkor lehet beszélni a dokival,hogy az a pár óra nem számítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!