Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell majd be vinni a...

Mit kell majd be vinni a picinek a korházba ha megszületik? Fog vki az Isz Női klinikán szülni? És ha igen kinnél? Én csaba Ákos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Én 08.25.-én szültem ott és az utolsó egy hónapot is ott kellett töltenem.A szobatársam orvosa is Dr.Csaba Ákos volt.Meg volt vele elégedve.Mindig odafigyelt rá és bármikor számíthatott rá.Az én orvosom Dr.Bőze Tamás.Nagyon elégedett voltam vele.

A babának ha tudsz vigyél be egy pár badit a pólya alá,mert abból mindig hiány van.

Popsi törlőt tesznek ki,de én azért vittem be azt is.Pelenkát pedig mindenképpen vigyél.

Krémet,alkoholt,hintőport adnak.Fürdetni minden este viszik a babákat.Ahhoz sem kell vinned semmit.

Persze amikor hazajöttök akkor szükség lesz komplettebb ruhákra is.

2009. szept. 20. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és még annyi ,hogyha minden ok megtudnád mondani mennyit kell bennt aludni a korházba?
2009. szept. 21. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi nem voltam gépközelben.

Sima szülésnél 3 nap,császárnál 5 nap.(5. napon szedik ki a varratokat.)

Üdv.

2009. szept. 24. 21:46
 4/4 anonim válasza:
Csaba Ákos szuper.
2009. szept. 30. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!