Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek is volt hasonló tapaszt...

Nektek is volt hasonló tapasztalatok a szülészeten, hogy mind a csecsemős, mind a gyermekágyas nővérek nemtörődőek, unottak, fásultak voltak és a munkaidejük jelentős részét internetezéssel töltötték el?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Igen, pontosan ezt tapasztaltam én is. Meg még sokkal rosszabbakat is, sajnos. (Cegléd)
2013. ápr. 1. 18:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Milyen egyéb tapasztalatokra célzol ?

Szerinted nem kellene betíltani az ilyen helyen dolgozók számára a munakidőben való internetezést ?

2013. ápr. 1. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Egyetlen egy kedvesebb csecsemős volt. A többi meg...
2013. ápr. 1. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is nagyon gáz volt az egész banda.Bocs ,de nem tudok szebb jelzőt használni .Nem lehetett őket megtalálni sosem vagy cigiztek órákig vagy neteztek.Nem derült ki hol voltak.Többször kibicegtem vártam hátha elő jön vki.Nem adtak tiszta ágyneműt,mellbimbókrémmel,fájdalomcsillapítóval elfelejtettek visszajönni.Szoptatás ideje alatt elvitték a babákat anyukának odavetve vmit hogy vizsgálatra viszik.Szegény anyuka meg ott sírdogált azt hitte vmi baja van a gyereknek.Felvilágosítást emberi szót nem mondtak.Egyik anyuka nem tudta szoptatni a babát mert állandóan csak sírt a kicsi.Senki nem jött be segíteni hiába kiabált ki nekik stb.Ez Békéscsaba.
2013. ápr. 1. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem, abszolult nem, mindig nagyon kedvesek volt, bármikor a nap 24 órájában jöttek segíteni ha kellett, maguktól is gyakran ránk néztek.
2013. ápr. 1. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem (SOTE II) nem volt velük semmi baj, rendesen végezték a munkájukat, bármikor kérdezhettem mindig részletesen elmagyaráztak mindent. A legtöbbjük kifejezetten kedves és mosolygós volt :).
2013. ápr. 1. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen,lenézőek(első gyereknél nálam legalábbis),egy rendes tanácsot nem kaptam bent,alig vártam hogy kiszabaduljunk.A 4 nap felért 2 héttel amit bent kellett tölteni.
2013. ápr. 1. 23:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam.Az 1. gyereket a Péterfyben,a 2.és 3. babát a Szt.Istvánban szültem.2 fiú+6 hónapos csajszi anyukája
2013. ápr. 2. 02:59
 9/11 anonim ***** válasza:
A csecsemősök nagyon flegmák voltak, még az egyik ki is oktatott, amikor segítséget kértem. A gyermekágyas nővér egy tündér volt! Neki panaszkodtam, mert meglátta, hogy sírok,és kérdezte, mi a baj, mindig a nevemen szólított, mert ő azt is meg tudta jegyezni, kinek mi a neve. Onnantól, hogy beszéltem vele, érdekes módon segítőkészebbek lettek velem a csecsemősök.
2013. ápr. 2. 12:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Volt, hogy reggel szoltam, hogy nem tudok szoptatni. Este váltás elott bejott, hogy evett már a baba. Alig vártam, hogy haza menjek végre.

Amugy meg azért is morgolódtak, ha éjszaka kimentünk pisilni vagy betétet cserélni. De az nem volt gond, hogy éjszaka tokig hanggal nézték a Valo Világot. Zárt ajto mellett tudtam, hogy mi meg a tv-ben.

2013. ápr. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!