Csaszar eseten nem felelmetes a tudat, hogy "elve boncolnak"?
:-D
eléggé hülye párhuzam
de hidd el nem arra fogsz figyelni eleve, a gépek a füledbe pittyegnek, a dokik éppen a új nővérkét tárgyalják ki vagy a tegnapi foci meccset, aggódni fogsz h a gyerekkel minden rendben van e stb......
látni nem fogod
Be vagy kábítva de rendesen én mindenre gondoltam csak arra nem hogy éppen nyaszálnak.
Egyszerűen be vagy kábítózva komoly gyógyszerekkel!!!
1 vok
engem nem kábítottak be de pont nem az járt a fejembe h akkor most boncolnak :-)))
Engem sem kábitottak. Nekem valahogy nem járt semmi a fejemben, persze gondoltam arra hogy mindjárt anya leszek, csak annyira fura volt hogy mindent éreztem, hogy arra figyeltem, meg a gép csipogására, a vérnyomásmérőre na meg persze arra h a dokim tegnap sóbarlangba volt :)))
Amugy nem féltem, igazábol fájásgyengeség miatt kelett, és a terhességem alatt nem jutott eszembe hogy igy lesz...akkor meg megilyedni sem volt időm, pedig nem sürgősségi volt. A műtét 20 perc volt nem több, betoltak, rá 5 percre sirt a lányom :))
Neked volt vagy lesz a császárod h ilyeneken gondolkozol?
Utolsó voltam bocsi látom még nem császároztak :) még regel van....:))
Ja semmilyen szagra nem emléxem :))
Mindenki kap nyugatót! Legfeljebb nem tudod, erre írtam, hogy bekábítanak, tompul a szaglás, hallás és látás, minden.
Később ha érzékeny vagy a nyugtatóra kicsit még lebegsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!