Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gázos érzéstelenítésről mit...

A gázos érzéstelenítésről mit lehet tudni?

Figyelt kérdés
Most jövök a szülőszoba látogatásról és azt mondták, csak ez a fajta működik itt.
2008. jún. 11. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
A kéjgázra gondolsz? Hát, nem tudom, valójában milyen összetevőkből áll, egy maszkon keresztül kell beszívni, mikor érzed, hogy jön a fájás. Én sosem találtam el a ritmust és mikor már túlvoltam a fájás csúcspontján, akkor éreztem a hatását. Olyan zsongító, furcsa érzés, mintha az ember be lenne rúgva, olyan ellazult, kicsit hülye állapot, hogy úgy érzed, meg sem tudsz mozdulni, kellemesen lebegsz. Pihentetőnek jó volt 2 fájás között, de a végén már mondtam a páromnak, vigye a fr..ba, mert már nem használ, és kicsit émelyegtem is tőle.
2008. jún. 11. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nagyon nagy fájasaim voltak és már nem birtam szoltam a dokinak hogy adjon valamit és akkor kaptam kéjgázt. Nagyon jo volt mert agyilag nem is voltam ott a szülöszobán söt a tolofájásig emlékezet kiesésem van nem is tudom hogy mennyi idö telt el a tolofájásig. most is igénybe fogom venni az bisztos
2008. jún. 11. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még túlhordásban vagyok, saját tapasztalatom nincs. Több barátnőm viszont dícsérte, többedik szülésnél is ezt vették igénybe. A januárban született babánál nem is érezte, hogy kijött a feje, annyira elzsibbadt tőle. Én is választom majd, ha lehet:-)
2008. jún. 11. 19:33
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.ha szükség lenne valami érzéstelenítésre/fájdalomcsillapításra jobban örülnék valami injekciónak.de hát nincs választási lehetőség.nem tudom, nekem ez olyan mintha bekábítózna az ember, nem?lehet rosszul gondolom:S
2008. jún. 11. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint ott ahol csak gáz van,még kérhetsz fájdalomcsillapító injekciót is,de azt csak orvos adhatja be.Nálam legalább is így volt,de egyikkel sem éltem,pedig minden egyes fájásszünetben gondolkodtam rajta,de az injekciót talán a méhszájba adják.
2008. jún. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!