Első gyermekem 2009.06.21.-én született.A terhesség viszonylag problémamentesen zajlott.19hetes ultrahangon mondták hogy kislányunk lesz és mi boldogan vártuk és készültünk a fogadására.Rózsaszín baldachin ágyneművel,sárga szoba virágokkal,rózsaszín ruhák stb.Elérkezett a pillanat.Császárral szültem.A doki kiemelte a pocakomból a babyt és így szólt:
-Gratulálok,kisfia született!
És akkor ez olyan hidegzuhanyként ért,hogy köpni,nyelni nem tudtam.Ami a drága kis Lucánk kisfiú :) Márknak hívják.Járt már más így?Vagy fordítva?Hogy biztosra mondták a baba nemét és amikor megszületett kiderült hogy ellenkező nemű? Kiváncsi lennék! :)
2013. márc. 28. 17:43
1/10 anonim válasza:
Jaj ne ijeszgess már:D
2013. márc. 28. 17:46
2/10 anonim válasza:
A többi uh-n is lánynak mondták,vagy később már nem kérdeztetek rá?Szerencsére mindkét gyerekünk nemét eltalálták.
2013. márc. 28. 17:48
3/10 A kérdező kommentje:
Ez nem ijesztegetés de ez tényleg így történt :)
2013. márc. 28. 17:49
4/10 A kérdező kommentje:
Mindegyiken lányt mondtak :)
2013. márc. 28. 17:49
5/10 anonim válasza:
Ez komoly??? Tényleg végig lánynak látták? Nekem mindkettő fiú, nagyon hamar, nagyon egyértelműen mondták és bár azért kicsit reménykedtem, hogy a második hátha mégis lánnyá alakul a végére, nem történt meg. :) Amúgy én is kb. köpni-nyelni nem tudnék, simán visszakérdeztem volna, hogy biztos? :) Nem is hallottam mostanában ilyenről.
2013. márc. 28. 17:51
6/10 anonim válasza:
igaz nem velem történt de egyik anyuka ikreket várt és azt mondták mindkettő fiu aztán szülésnél mindettő lány lett és még név sem jutott eszébe hirtelen szegénynek
2013. márc. 28. 17:52
7/10 anonim válasza:
Ne idegesíts már! Nekem eddig mindig fiút mondtak, már mindene megvan. A döbbenettől szóhoz sem jutnék, ha lány bújna majd ki.
2013. márc. 28. 17:52
8/10 A kérdező kommentje:
Hidd el a döbbenettől én sem.Aztán ami először kicsúszott a számon az az volt,hogy ez nem az én gyermekem mert azt mondták ő kislány.Utólag ezt a mondatot már nagyon bánom,de akkor valahogy....Egyébként még mindig jobb ha kisfiús cuccok közé érkezik lány mint fordítva.Azt mondták valószínűleg azért nézték el,mert mindig úgy feküdt és a fenekét mutatta.Egyébként másodszorra mikor terhes lettem is azt mondták kislány :) Aztán a 23hetes 4.d-s ultrahangon a lurkó úgy beterpesztett hogy az már tényleg annyira egyértelmű volt,hogy kislány.Persze azért lelkileg készítettem magam,hátha...de szerencsére nem :)
2013. márc. 28. 17:57
9/10 anonim válasza:
Nem olyan régen szült ismerősnek végig fiút mondtak és csak születés után derült ki, hogy ez a baba is lány, mivel van neki otthon már kettő.
Sokkot kapott.
2013. márc. 28. 18:32
10/10 anonim válasza:
Egyik ismerősöm hasonlóan járt,végig fiút mondtak és lánya született :D
Én már felkészült voltam,próbáltam mindenből unisexet is venni.Nekem 18 hetin nem mondták biztosra hogy fiú,de végül az lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!