Ha minden igaz, ma reggel a nyákdugó, vagy egy része távozott, az orvos sem tudta megmondani tutira. Magzatvíz nincs, azt mondta, hogy elhúzhatom jan-ig, de lehet, hogy előbb fogok szülni. Fogalmam sincs, hogy mi van, más is járt már így?
És azt sem mondta, hogy nyitva van-e a méhszáj, vagy nincs.
Úgy láttam, hogy a kiskönyvembe se írt semmit. :(
A nyákdugó távozásából még közel sem lehet a szülés várható időpontjára következtetni.Lehet simán kihúzod januárig,vagy akár túl is hordhatod...de lehet még ez évben baba lesz belőle.
Van akinek már a 37-38. hét környékén elmegy,aztán bőven ráhúz még 1 hetet a szülés kiírására (én is így jártam).
nagyon remélem, hogy nem jön előbb a baba, mert akkor még javában koraszülött lenne..
ha jan. elején jön, az tökéletes időzítés, bízom benne, hogy kibírja, és nem makacsolja meg magát. :)
a has leszállásának van valami jele? én nem tudnám most megmondani, hogy leszállt-e vagy sem.. :(
egyáltalán az már a szülés közeledtét jelenti??
Én február 4-re voltam kiírva.A védőnőm már dec. elejétől jajveszékelt,hogy "húúú de lenn van a hasad,ebből kora baba lesz".Mástól meg pont az ellenkezőjét kaptam....lényeg,hogy 02.11-én szültem.Előtte végig totál zárt voltam;szülés előtt hajnalban elfolyt a vizem.Ennyit arról,hogy mennyire van vagy éppen nincs leszállva a pocak.Barátnőm hasa pl. kb. a torkában volt mikor mentek szülni.Szóval ez sem garancia.Ne aggód túl,nem kell!
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!