Ha minden igaz, ma reggel a nyákdugó, vagy egy része távozott, az orvos sem tudta megmondani tutira. Magzatvíz nincs, azt mondta, hogy elhúzhatom jan-ig, de lehet, hogy előbb fogok szülni. Fogalmam sincs, hogy mi van, más is járt már így?
Figyelt kérdés
A nyákdugó távozása az már a szülés kezdetét jelenti, ha más jel nincs, vagy kár izgulni?2012. dec. 23. 14:34
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is Boldog Karácsonyt kívánok! :)
Tudom, hogy nem kéne ennyire aggódni, de annyira kiszámíthatatlan minden, és eddig minden rendben volt, remélem nem lesz koraszülött a baba.
2012. dec. 23. 21:10
12/17 anonim válasza:
Jan. 23-án jó születni, én is akkor születtem. :)
Amúgy a nyákdugó elmehet egy hónappal, egy héttel, de egy nappal hamarabb is. Nekem 40. hetesen ment el egy nagyobb darab, majd minden nap még egy kisebb, 40+6 napra szültem (elfolyt a magzatvíz).
Könnyű szülést Neked, és Kellemes Ünnepeket!
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bizakodom, hogy csak vaklárma volt.
Neked is Kellemes Ünnepeket! :)
2012. dec. 23. 21:37
14/17 A kérdező kommentje:
Nekem reggel ment el egy darab (nyákdugó volt egyáltalán), aztán este a másik fele.
Színtelen, kocsonyás, nyúlós volt a cucc..
2012. dec. 23. 21:38
15/17 anonim válasza:
Én aznap szültem mikor elment a nyákdugó. Kiírt előtt egy nappal.
16/17 anonim válasza:
Én még 3 hétig nem mentem szülni, te sem fogsz még, gondolj erre!
17/17 A kérdező kommentje:
nagyon remélem. :)
2012. dec. 25. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!