Nagyon fájt császármetszés után?
Elég erős vagyok, és nem szoktam apróságokért nyávogni.
De nekem iszonyatosan fájt a műtét utáni első két napban.(minden orvosi tanácsot betartottam, sétáltam stb)Utána is még, de akkor már elviselhető volt.
Te hogy tapasztaltad?
És nem is akarsz szoptatni? Még egy hónap után is lehet valamit tenni érte.
Én egyébként szívesen megtapasztalnám a hüvelyi szülést.

Nekem jövöhéten lesz a császár (eü okok miatt) de most aztán tényleg én is befostam! :S:S:S
De ha Ti kibírtátok én is ki fogom!
Végül is a természetes szülés előtte és alatta fáj, ez meg utána. :S
Mindekinek jó babázást kívánok!

Akkor mondok ellenpéldát. Nekem nem fájt a császár.Amikor hozta a nővér az Algopyrint én csak bambán kérdeztem ez meg minek. Azt mondta a fájdalom ellen. én meg közöltem de nekem nem fáj semmim. Már aznap egyedül mentem fürdeni és le a harmadikról a földszintre. A szobatársaim irigykedve néztek milyen jól vagyok. semmim nem fájt pedig iszonyatosan vér szegény voltam. A második császár után sem volt semmi panaszom. Sót nem bánom hogy császároztak. Hisz ha nem teszik ma nem lenne két gyönyörű gyerekem, csupán két sírkövem a temetőben.
ja és 3 nap után haza engedtek és teljesen elláttam a családomat.Nem volt semmi segítségem.
Úgyhogy aki még a császár előtt áll annak fel a fejjel nem olyan szörnyű mint ahogy leírják.
Kívánok mindenkinek ilyen szülést mint amilyen az enyém volt.

Én is jól bírom a fájdalmat, de ez iszonyat rossz volt. Pláne az őrzőben, amikor kiment az érzéstelenítés hatása. Konkrétan olyan volt, mintha késsel kavargatták volna a hasam. :( Bár tegyük hozzá, hogy nekem sürgősségi császárom volt, hosszanti, nagyobb vágással.
Azért két nap múlva már autóba ültem,s mentem át a babámhoz a koraszülött osztályra. :) Az ember lánya sok mindent kibír, ha a kisbabájáról van szó. :)

2009-09-18 23:25 újra.
Közben átestem a második császáromon, és csajok, sajnos számít, hogy hol és ki csinálja! Máshol szültem az elsőt, mint a másodikat, és a másodikkal már a második napon nem volt olyan fájdalmam, mint az elsővel 3 hét után!
Most derült ki, hogy az elsővel elrontottak valamit, tele volt a méhem összenövéssel, így másodjára több, mint egy órán keresztül operáltak.
Ez van. :/ Nagyon számít, hogy ki operál.
:)mikor ezt a kérdést kiirtam, nem is sejtettem, hogy egy hét múlva teherbe esem, de muris :)
Öcsi már öt hónapos, sajna szintén császáros lett harántfekvés miatt.:-(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!