Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fájt császármetszés után?

Nagyon fájt császármetszés után?

Figyelt kérdés

Elég erős vagyok, és nem szoktam apróságokért nyávogni.

De nekem iszonyatosan fájt a műtét utáni első két napban.(minden orvosi tanácsot betartottam, sétáltam stb)Utána is még, de akkor már elviselhető volt.

Te hogy tapasztaltad?

2009. szept. 18. 21:33
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

És nem is akarsz szoptatni? Még egy hónap után is lehet valamit tenni érte.

Én egyébként szívesen megtapasztalnám a hüvelyi szülést.

2009. szept. 23. 12:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Az első cászármetszésem után a 10. napon is alig tudtam felkelni, még kapaszkodóval is, Algopyrinen éltem. a második már szinte meg sem kottyant!
2009. szept. 23. 18:51
 23/29 anonim ***** válasza:

Nekem jövöhéten lesz a császár (eü okok miatt) de most aztán tényleg én is befostam! :S:S:S

De ha Ti kibírtátok én is ki fogom!

Végül is a természetes szülés előtte és alatta fáj, ez meg utána. :S

Mindekinek jó babázást kívánok!

2009. szept. 23. 20:50
 24/29 anonim ***** válasza:

Akkor mondok ellenpéldát. Nekem nem fájt a császár.Amikor hozta a nővér az Algopyrint én csak bambán kérdeztem ez meg minek. Azt mondta a fájdalom ellen. én meg közöltem de nekem nem fáj semmim. Már aznap egyedül mentem fürdeni és le a harmadikról a földszintre. A szobatársaim irigykedve néztek milyen jól vagyok. semmim nem fájt pedig iszonyatosan vér szegény voltam. A második császár után sem volt semmi panaszom. Sót nem bánom hogy császároztak. Hisz ha nem teszik ma nem lenne két gyönyörű gyerekem, csupán két sírkövem a temetőben.

ja és 3 nap után haza engedtek és teljesen elláttam a családomat.Nem volt semmi segítségem.

Úgyhogy aki még a császár előtt áll annak fel a fejjel nem olyan szörnyű mint ahogy leírják.

Kívánok mindenkinek ilyen szülést mint amilyen az enyém volt.

2009. szept. 23. 21:06
 25/29 anonim ***** válasza:

Én is jól bírom a fájdalmat, de ez iszonyat rossz volt. Pláne az őrzőben, amikor kiment az érzéstelenítés hatása. Konkrétan olyan volt, mintha késsel kavargatták volna a hasam. :( Bár tegyük hozzá, hogy nekem sürgősségi császárom volt, hosszanti, nagyobb vágással.

Azért két nap múlva már autóba ültem,s mentem át a babámhoz a koraszülött osztályra. :) Az ember lánya sok mindent kibír, ha a kisbabájáról van szó. :)

2011. febr. 15. 10:14
 26/29 anonim ***** válasza:

2009-09-18 23:25 újra.

Közben átestem a második császáromon, és csajok, sajnos számít, hogy hol és ki csinálja! Máshol szültem az elsőt, mint a másodikat, és a másodikkal már a második napon nem volt olyan fájdalmam, mint az elsővel 3 hét után!

Most derült ki, hogy az elsővel elrontottak valamit, tele volt a méhem összenövéssel, így másodjára több, mint egy órán keresztül operáltak.

Ez van. :/ Nagyon számít, hogy ki operál.

2011. febr. 19. 16:47
 27/29 A kérdező kommentje:

:)mikor ezt a kérdést kiirtam, nem is sejtettem, hogy egy hét múlva teherbe esem, de muris :)

Öcsi már öt hónapos, sajna szintén császáros lett harántfekvés miatt.:-(

2012. ápr. 7. 22:22
 28/29 anonim ***** válasza:
A 14-es vagyok, nekem is született babám azóta, szintén császárral. Klasszisokkal könnyebb volt, mint az első.
2012. ápr. 8. 07:50
 29/29 A kérdező kommentje:
a fájdalmat jobban viseltem, már nem ért meglepetésként, de míg anno egy hét alatt lájtosan tettem-vettem, most 3hét kellett.Ha vmit csináltam,fájt a heg és dőlt a vér.Nekem új vágást csináltak amúgy.
2012. ápr. 8. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!