Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fájt császármetszés után?

Nagyon fájt császármetszés után?

Figyelt kérdés

Elég erős vagyok, és nem szoktam apróságokért nyávogni.

De nekem iszonyatosan fájt a műtét utáni első két napban.(minden orvosi tanácsot betartottam, sétáltam stb)Utána is még, de akkor már elviselhető volt.

Te hogy tapasztaltad?

2009. szept. 18. 21:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon,borzasztóan,szavak nincsenek rá.

Én arra gondoltam az első felvánszorgásom után,hogy én ezt nem élem túl.

Ilyen fájdalom a világon nincs,úgy éreztem kijön a belsőm a sebem át.

Már 14 hónapja volt,de kísértenek az emlékek.

2009. szept. 19. 12:54
 12/29 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem fájt, én azt mondon a császárnál nem lehet fájdalommentesebben szülni, legalábbis nálam így volt. Én már másnap törökülésben fogtam a babám és nem volt semmi problémám.
2009. szept. 19. 22:19
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Iszonyatosan fájt. császár után 12óra múlva kelhettem fel, na az maga a kínzás. Alig birtam kimenni, na meg persze ki kellett menni pisilni, alig birtam ráülni a wc-re. A lefekvés-kelés pokol volt. 3. nap már könnyebb volt. Ja és a kórházban a száraz levegötöl köhögtem, na aki tudja milyen igy köhögni, az tudja miröl beszélek.8.napon jöttünk haza, itthol már úgy mozogtam, mintha misem történt volna. Sziasztok:)
2009. szept. 20. 07:44
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
Hú csajok, nálunk csak 24 óra múlva kellett felkelni, de én azt hittem meghalok a fájdalomtól :(( ahhoz képest a vajúdás nekem leányálom volt. (ha 6 óra múlva kellett volna, lehet tényleg meghalok :) A felkelés, lefekvés szörnyű volt, meg csak háton tudtam feküdni, és bababarát kórházban szültem, és már az intenzíven odahozták szopizni a babát, mindkét kezembe be volt vmi kötve, nagyon nehéz volt. Én úgy emlékszem 3 napig voltam szarul, utána jobb lett, és napról napra könnyebb.
2009. szept. 20. 10:32
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is iszonyatosan fájt, pedig nem hagytam el magam. Amikor kivittek zuhanyozni, a nővér folyamatosan darálta: jól van? nem szédül? én meg: nem, nem... Nem a francot nem, de mennem kellett, tudtam,h. meg kell csinálnom.

Nagyon irigylem azokat, akik hamar rendbe jöttek műtét után, nekem nem ment.

Sajnos ez ezzel jár, elvégre egy nagyon komoly hasi műtétről van szó.

2009. szept. 21. 11:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én nagyon jol türöm a fájdalmat,álmomban sem gondoltam volna,hogy igy fogok szenvedni.Az első felkelést még élek nem felejtem el.Utána is fájt minden felkelés,de tudtam nem hagyhatom el magam.Az első két nap tényleg szörnyű,bár nekem olyan jo két hétig fájt és fárasztó volt a mozgás.Hát én másképpen nézek már arra az anyukára aki császáros volt.
2009. szept. 22. 21:13
 17/29 anonim ***** válasza:
88%
az éjszkai mutétet koveto 2-3 nap volt elég durva, ezt nehezítette nálam még az altato utohatása (szornyen álmos voltam, és kohogtetett, ekkor ugy éreztem, majd szétszakadok)...aztán naprol napra konnnyebb lett, 1 hét után szinte semmi panaszom nem volt. meg is lepodtem rajta, mert általában alacsony a fájdalomkuszobom. de a fájdalomnál joval elviselhetetlenebb volt a kimerutlség és álmosság, az legalább 2 hétig eltartott:(
2009. szept. 22. 21:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél sokkal rosszabb volt, de talán csak azért, mert sokára kezdtem újra érezni a lábam. Inkább a fájdalom, mint a az érzéketlenség.. Akkor 24 óra múlva kellett kellni. Az első két nap szörnyű volt. Magas ágyak, ahol a szivacs alatt billegett a deszka. A negyedik nap viszont már lépcsőztem.

A másodiknál már sokkal hamarabb éreztem a tagjaimat. Fél 12-kor született meg a fiam, és este 10 után már felkeltem. Akkor rossz volt, de két nap múlva már mentem volna haza, teljesen jól éreztem magam.

2009. szept. 22. 22:03
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is császáros leszek és most még jobban félek. A frászt hoztátok rám.
2009. szept. 23. 09:39
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem 1 hónapja volt, az nap nem volt valami kellemes de másnap már sokkal jobb volt. A többi macera se volt.

Mostmár főzök, mosok, takarítok. Hajolgatok, Néha érzem hogy feszül egy picit, de az semmi. Csak a szopi nem indult meg, de örülök hogy igy szültem. Remélem a következő is csaszi lesz.

2009. szept. 23. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!