Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon fájt császármetszés után?

Nagyon fájt császármetszés után?

Figyelt kérdés

Elég erős vagyok, és nem szoktam apróságokért nyávogni.

De nekem iszonyatosan fájt a műtét utáni első két napban.(minden orvosi tanácsot betartottam, sétáltam stb)Utána is még, de akkor már elviselhető volt.

Te hogy tapasztaltad?

2009. szept. 18. 21:33
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
88%
Nekem is nagyon fájt.Én az első gyerekem rendesen szültem,a másodikat császárral.A rendes szülés után 2 nappal már "embernek" éreztem magam, a császár után még 1 héttel sem!
2009. szept. 18. 21:40
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is. Első nap felkeltem és egész nap vissza se mertem feküdni, mert úgy éreztem, sosem kelek fel többet. (-:

Itthon már sokkal könnyebb volt. Az édesanyám szavai tartották bennem a lelket, s tartsa benned is: "Gondolj arra (kislányom), hogy minden nap könnyebb lesz."

Igaz. És tényleg csakis a gyönyörű babáinkért érdemes.

2009. szept. 18. 21:58
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem is piszkosul fájt.

Én is úgy voltam vele, hogy amikor sikerült felkelnem, akkor órákig le sem feküdtem, mert többet nem tudtam volna felkelni.

2009. szept. 18. 22:05
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rettenetesen fájt, a fájdalomcsillapító injekciók semmit sem használtak :-(. Az első felkelés 6 órával a császár után, na az maga volt a pokol! Sírva keltem ki az ágyból, tettem pár lépést de azt hittem hogy összeesek. Másnap már valamivel jobb volt, bár még mindig nagyon fájt, harmadnapra már egész elviselhető volt. Mire hazajöttünk már semmi bajom nem volt:-).
2009. szept. 18. 22:15
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Rossz arra a fájdalomra vissza gondolni, nagyon rossz volt főleg az első 3nap, a szobámtól kb 8-10 métere volt a zuhanyzó-wc, kb 10 perc volt amig odaértem, majd becsináltam, huu és a felkelés és lefekvés na az nem volt valami jó dolog szívem szerint állva aludtam volna. DE MEGÉRTE. 100szor is átérezném azt a fájdalmat azért a pillanatért amikor elöször a kezem volt a kislányom.... bocsi csak olyan jó visszagondolni, most ez a kérdés nosztalgiára ösztönzött...
2009. szept. 18. 22:16
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem utána nem volt gáz de nagyon könnyen gyógyulok műtétek után sajnos ezt már tapasztaltam. Ritka eset vagyok, a szobatársam el sem akarta hinni, hogy császáros vagyok úgy jöttem-mentem pakoltam. Azért elszaladni nem tudtam volna de a járás, mozgás nem volt számomra nagyon fájdalmas inkább kellemetlen. Persze volt egy-két mozdulat amikor felszisszentem.

Ezzel ellentétben vajúdáskor azt hittem meghalok. Csoda, hogy tényleg túléltem, máig sem értem, hogyan sikerült. ;p

2009. szept. 18. 22:18
 7/29 A kérdező kommentje:

Hát engem is kiparancsoltak hajnal ötkor zuhanyozni, azt hittem, hogy valami vicc. Most vágtak fel, aztán üljek fel magamtól és menjek...Azt hittem, valami rossz filmben vagyok...:-)

Akkor mondtam, hogyha én meghallom valakitől, hogy a császár az nem is igazi szülés, nem is vagy igazi anya...háát...grrrr :-)

2009. szept. 18. 22:50
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Az első pár nap maga volt a pokol! És az első pár hétben az éjszakák. Nappal "bejáródott", de az éjszakai etetéskor potyogott a könnyem!

Viszont napról-napra jobb lett. Már csak nyomásra érzékeny (10,5 hónap után).

Viszont a 6 óra utáni első felkelést, a méhösszehúzót és a ricinust bevezetném vallatónak! A bűnösök egyből beismernék még azt is, amit nem követtek el! ;))

Na és a fürdés egy hétig? Nagggyon kemény volt! Most már csak nevetek rajta, de akkor majd' meghaltam!

Köhögés, tüsszögés, nevetés? Szó szerint sírva könyörögtem a páromnak, hogy ne nevettessen, mert megölöm a kórház várójában!! :D

Üdv a klubban!

2009. szept. 18. 23:25
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem a második felkelés volt a nehezebb, hat óra után ugye fel kellett kelni egész jól ment igaz görnyedve, másodjára (mivel a szobatársam is császáros volt csak három órával később műtötték) vele is fel kellett kelnem, azt mondták bónusz, meg hogy örüljek neki, akkor a falat tudtam volna kaparni, utána viszont tényleg jobb volt csak amikor a méhösszehúzót adták, az volt nagyon borzalmas.
2009. szept. 19. 10:53
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a "kedvencem",amikor ugy gondoltam megkimélem magam,és majd én fekve iszom a 3cm átmérőjű ice fruitos üvegből...eltaláltátok,félrenyeltem,nem kicsit,háát érdekes volt ugy fuldokolni h. közben nem mertem köhögni.Másnap délben meg félrenyeltem a tarhonyát,szörnyű volt,azthittem meghalok.
2009. szept. 19. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!