Foggalmam sincs mi lehet ez. Elképzelhető, hogy terhességi tünet? Volt valakinek ilyen a terhességi tünetei közt?
Figyelt kérdés
Hasmenésem van. Tudom, hogy a terhesség általában székrekedéssel jár, van már egy lányom, de biztos, hogy nem kaptam el semmit, mert ez nem olyan, hogy állandóan van. Ha eszek akkor kb 20 perc múlva mennem kell a wc-re. kb 3-4 napja. Ha nem eszek akkor nincs semmi gond. Volt már valakinek hasonló. 8. hónapja próbálkozunk.2013. márc. 27. 17:46
1/2 anonim válasza:
szia nekem tünetem közt ez szerepelt csak kicsit másképpen,először nehéz székletem volt mire kezet mostam mehettem vissza mert hasmenés jött és ez állandóan így volt :)
2/2 anonim válasza:
Nekem is 9 hónapig, szülésig ment a hasam. Nem jöttünk rá miért. Szülés után elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!