Elképzelhető-e 39 fokos láz fogzásnál 17 hónapos kislányomnál? Semmi más tünet nincs, nem náthás, nem köhög, az ínye viszont meg van duzzadva. Eddig 12 foga van kint.
szia,
szerintem simán lehet attól, sajnos nálunk is mindig láz kíséri a fogzást, elég magas is szokott már lenni. volt is egy lázgörcsünk hónapokkal ezelőtt :( adj neki egy kis lázcsillapítót és figyeld a hőjét.
Ági
39 fok levonva vagy levonás nélkül??
1 órája én is ennyit mértem 15 hónapos kisfiamnál. levonás nélkül volt ennyi.
tegnap nem volt semmi baja, azon kívül, hogy alig eszik és rosszul alszik. neki csak 6 foga van, de nagyon csúnya kettő helyen az ínye.
tegnap voltunk tanácsadáson a dokinéninél, kicsit piros a torka, de ez a fogzástól lehet, legalábbis ezt mondta.
férjem beteg volt, tegnap este óta én sem vagyok a toppon. kisfiamnak egyéb tünete nincsen.
mindenesetre délután én hívom az orvost.
nálatok hol jön a fog?
kisfiamnak felül és alul oldalt, elég hátul.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Felhívtam az orvost, mert újból 38 fölé ment, 4 órával előtte kapta a lázcsillapítót. Azt mondta a doki, hogy fogzás miatt ilyen magas láz nem valószínű. Valószínűleg vírusfertőzés lehet, egyenlőre lázcsillapítás és bő folyadék és holnapig meglátjuk mi lesz. Ha lesz valami újabb tünet, akkor vigyem el.
Most alul a két szemfog helye van nagyon megduzzadva, de nem nagyon engedi, hogy a szájába nyúljak, így nem annyira tudom megnézni.
12.23-as vagyok.értem,akkor onnan nem kell levonni.
1 óra múlva hívhatom az orvosomat. addig marad az aggódás!
jobbulást nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!