Holnap leszek 38hetes és 1hete nagyon viszket az egész testem főleg a pocim meg a karom. Ez baj lehet v általános tünet ez is?
Figyelt kérdés
a bőrömet kenem minden nap, a dokim szabin van hétfőn megyek majd hozzá.2012. dec. 14. 13:43
1/5 anonim válasza:
A vérnyomásod rendben van? Nem vizesedsz? Van ilyen tünet, általában valamilyen májprobléma miatt elentkezik ha jól tudom, vagy toxémia esetén, de ha a vérnyomás meg az egyéb értékek rendben vannak, akkor nem hiszem hogy sokmindent kezdenének vele a 38. héten. Azért én elmennék legalább a védőnőhöz.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vizesedek és a vérnyomásom is rendben van. Lehet felhívom a védőnőt megkérdezem mi ez.
Köszi h írtál :)
2012. dec. 14. 14:02
3/5 anonim válasza:
Ha minden más rendben van, akkor a viszketést okozhatja az is, hogy ilyenkor már fokozottan tartja vissza a vizet a szervezeted, ettől szárazabb a bőröd.
Ha megszülsz, elmúlik:D
4/5 anonim válasza:
nekem a hasam viszketett nagyon. azt mondták hogy azért mert már nagyon feszül a bőr.
5/5 anonim válasza:
A viszketés jelenthet máj problémát !!! Járj utána. HELLP szindróma tünete is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!