A vagdosástól van az, hogy az egész karom fáj?
Nem a vágás, hanem úgy alatta/körülötte, vagy nem tudom hogy mondjam. Szóval nem olyan érzés, mint a seb, amikor fáj.. Lehet ez rossz vérellátás, vagy ilyesmi ettől? Lehet hülyeséget mondtam, nem értek hozzá. De a karommal nem lesz baj, ugye? A felületi sérüléseken kívül.
És. Hülyeség, amit csinálok, tudom. De mikor olyanom van, akkor "elborul" az agyam, nem gondolkozom, és csak csinálom, szóval nem lehet azt mondani, hogy fúdekönnyű, egyszerűen csak nem csinálod, és kész. De légyszíves csak a kérdésemre válaszoljatok!
Köszönöm a válaszokat! Összehasonlítottam a két karom hőmérsékletét, és a sebes sokkal melegebb!:o
Köszönöm a tanácsot, fogok venni mindenképpen.
Azt nem tudom, hogy hogy mehetnék el pszichológushoz, mikor a szüleimnek sose mondanám el, mert főleg ők az ok, amiért elkezdtem csinálni..:/
nem tudom hogy tényleg érdekel e vagy csak iróniából, de elmondom.
1. hosszútávon nagyon megterheli a kezed. én is csináltam évekig és azóta zsibbad a bal karom, egyre erőtlenebb lett, és a két középső ujjam nagyon nehézkesen mozog az inak folytonos sértése miatt. én azért vágtam, mert öngyilkossági kényszerem van és a vágásban "biztonságos keretek közt". Ám a vágás is olyanná válik mint a drog, és mindig több kell, mélyebb, hosszabb, még végül semmit sem tudsz érezni, aztán vágsz egy olyat, hogy sokkos állapotba kerülsz. Másrészt a nyári állandó pulóver sem épp egészséges. pl ezek is a kedvezőtlen hatások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!