Kiütések? Kiütések az egész testemen, a fejem, arcom, lábam, karom, hátam szóval tényleg mindenhol. Már több mint 5 hónapja. Az összes eredményem negativ. Az antihisztaminokat marékszámra szedem de nem segit. Diétát is próbáltam, semmi eredmény.
Figyelt kérdés
Ruha,mosópor,fogkrém és még sorolhatnám,de mindent lecseréltünk már.Csalánkiütés szerü és a nap bármely szakaszán előjön.Van ötletetek?2012. júl. 4. 06:46
1/2 anonim válasza:
Csak egy próbálkozás: ha lány vagy és szedsz fogamzásgátlót azonnal hagyd abba. Nekem 15 évvel ezelőtt volt hasonló a hátam mellkasom televolt apró piros folttal úgy néztem ki, mint egy vérbajos zombi. 2 nőgyógyász, 2 bőrgyógyász próbálta kitalálni mi bajom van (a bőrgyógyász már az összes nemi betegségre levett vért, hátha) én meg hiába próbáltam mindegyik dokitól kérdezni, hogy nem lehet, hogy a fogamzásgátló telítődött a szervezetben és az okozza? Mindegyik kiröhögött és közölte semmi köze hozzá, ezek olyan gyenge fogamzásgátlók, hogy ilyen nem létezik, amit én gondolok. Hát kérem LÉTEZETT. Végső elkeseredésemben függetlenül a dokik mit gondoltak abbahagytam a fogamzásgátlót. 2 hét múlva tökéletesen elmúlt mindenhonnan. A nődokimhoz visszamentem továbbra is közölte ez csak véletlen nem lehet köze a gyógyszerhez. Na mindegy ha lány vagy és szedsz mindenképpen egy próbát feltétlenül megér hagyd abba a fogamzásgátlót és ne hidd el a dokiknak, hogy nem tud telítődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!