A vagdosástól van az, hogy az egész karom fáj?
Figyelt kérdés
Nem a vágás, hanem úgy alatta/körülötte, vagy nem tudom hogy mondjam. Szóval nem olyan érzés, mint a seb, amikor fáj.. Lehet ez rossz vérellátás, vagy ilyesmi ettől? Lehet hülyeséget mondtam, nem értek hozzá. De a karommal nem lesz baj, ugye? A felületi sérüléseken kívül.
És. Hülyeség, amit csinálok, tudom. De mikor olyanom van, akkor "elborul" az agyam, nem gondolkozom, és csak csinálom, szóval nem lehet azt mondani, hogy fúdekönnyű, egyszerűen csak nem csinálod, és kész. De légyszíves csak a kérdésemre válaszoljatok!
2012. dec. 2. 21:01
11/12 anonim válasza:
Igen, értelek, sajnos én is találkozom, naponta jópárral, és már elegem van belőlük.
12/12 anonim válasza:
Mi van?Mit vagdosol tulajdonképpen és miért?Magadat vagdosd földhöz,ha valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!