Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE II-n hogy megy a császár?...

SOTE II-n hogy megy a császár? Apuka várhat a műtő előtt? Mikor láthatja a babát? Vele lehet míg lemérik, mosdatják. Stb?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 15:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Rendben, várom. :)

Jó pihit!

Ja, Mira lett a hisztisem. :)

2009. szept. 18. 21:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Szia! A tegnapi nap elég rohangálós volt, így nem is tudtam írni, meg mire eszembe jutott hogy mire vagyok kíváncsi, elfelejtettem :S

De most már tudom! A császár után mikor jöttek a látogatók? Mikor tudtál kimenni hozzájuk? Másnap? És a családtagok akik esetleg bent voltak a kórházban mikor szültél, mikor láthatták a babát? Még akkor vagy másnap?

El sem hiszem hogy még 10 nap és már be kell feküdnöm a kórházba! :D Gyorsan fogy az idő!

Szép és kellemes vasárnapot kívánok! :)

2009. szept. 20. 09:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerencséd van, hogy nem kell vajúdnod! Nekem akkor csak a párom volt bent, mást nem is igen érdemes hívni, nem leszel "szalonképes", az őrzőbe meg nem mehet be senki. A babát a csecsemősöktől meg csak személyesen lehet kihozni, miután kiemelik, letörlik, megmérik, megmutatják pár percre, és már viszik is megfigyelésre.

Ergo aznap du. fogod látni, a rokonok meg másnap.

Nálunk így volt. Ha a dokidat megkérdezed, lehet, hogy megengedi, hogy a mama megnézhesse az unokát egy pillanatra, de nem hiszem. Sietnek vele, elviszik, amilyen gyorsan csak lehet.

Téged meg kitakarítanak, varrnak, átvisznek az őrzőbe. Kommunikációs lehetőség nincs, apának egy gyors puszi, azt' annyi.

Kb. ez lesz aznap: ha reggel 8-kor műtenek, du. 2-kor fel kell kelned, de a babáért nem mehetsz (nem is tudsz) majd el. Du. egy nővér felviszi majd az összes picit, "kiosztja", aztán kb. 20 perc múlva elviszi.

Du. mehet látogató pár percre hozzád (egyszerre egy), de nem akkor, amikor a babád is bent lesz.

Másnap, ha jól vagy (és naná, hogy jól vagy, mki azt mondja, csak mehessen a gyerekéhez végre!), a vizit után, ha az ügyeletes dr. megengedi, lekerülsz az osztályra.

Ott már "szabad a pálya", du. fogadhatsz látogatót, ha van hozzá energiád. Azt azért tudd, látogató az osztályra nem mehet! Azaz megérkeznek, felhívnak, kitolod a babát a folyosóra, kimész beszélgetni a rokonokkal, addig Luca az üvegfal mögött marad. Ülőhelyre ne számíts, meg arra se, hogy 20 percnél több időt tudsz majd odakint lenni.

Valszeg fáradt leszel, fájni fog minden, a nővérek macerálnak majd (vérnyomás, injekció, ricinus, "így anyuka, úgy anyuka").

Apa sem nézheti meg közelebbről a manót.

Tehát 1. és 2. napra a legszűkebb család menjen, és számítsatok arra, hogy pár perc lesz az egész látogatás.

Ennyi.

Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok!

Szép napot! (Pihenj, amíg lehet!)

2009. szept. 20. 13:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Letelt a 2 hét...

Ha lehetőséged lesz, majd írd meg, hogy mizu!

Kíváncsi vagyok. :)

Megvan a baba? Minden OK?

2009. okt. 4. 21:08
 15/18 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, már itthon vagyunk, vasárnap volt 1 hete hogy hazajöttünk. :)

A kórházban minden jó volt, pozitív tapasztalat volt, és a legjobb, hogy a császár után a páromnak adták oda a kislányát, és Vele volt míg lemérték. :D

Csodálatos érzés, és egyben hihetetlen, hogy eddig bent mozgott, most meg már a karunkban tarthatjuk! :D

Szegénykém hasfájós, és az idő miatt nagyon nyűgös! De ez majd elmúlik (remélem!).

Köszönöm hogy érdeklődtél!

Szép napot és minden jót kívánok! :D:D:D:D

2009. okt. 12. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy jól vagytok!

Az én lányom is hasfájós volt, 3 hónap kellett, hogy elmúljon.

Kérdezd meg a gyerekorvost, hogy mikortól adhatsz neki Normaflore-t, az majd segít!

Mi 20 nap múlva szülinapot ünnepelünk. Repül az idő! :( :)

Gyógyulj meg hamar!

Mindannyiótoknak jó egészséget, sok boldogságot kívánok!

2009. okt. 12. 20:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem is 20! Már csak 19 nap! :)
2009. okt. 12. 20:36
 18/18 A kérdező kommentje:

Előre is Sok sok boldogságot a szülinapra! :D

Nektek is sok egészséget és minden jót kívánok!!!!!

2009. okt. 13. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!