Kinek mennyi ideig tartott a szülés?
Figyelt kérdés
Nagyon szerencsés voltam. 22.20-kor mentünk be a kórházba, és 23.55-kor meg is született a kislányom. Kíváncsi vagyok, melyik a legrövidebb és leghosszabb szülés.2009. szept. 18. 13:55
11/19 anonim 

válasza:

Éjjel 1kor keltem fájásokra, 3:45re meglett a babó. A kórházban konkrétan egy órát töltöttem el, amíg megszületett.
12/19 anonim 

válasza:

nekem burkot repesztett delutan fel5 kor penteki napon es szombat reggel 5.34 perckor bujt ki a lanyom,remelem a fiammal rovidebb lesz most:)
13/19 Nikcsi 

válasza:

Egy nap hajnali kettokor indultak be a fajasok, delutan 5-re lettek 5 percesek, 6-kor kerultem korhazba akkor voltam 5 cm-re kitagulva, masnap reggel 7.15-re lett meg a babam, epidural nelkul. Szoval kb. 30 ora volt, ebbol 13 a korhazban. Most varom a masodikat, remelem ez legalabb egy 10-sel rovidebb lesz. :)
14/19 anonim 

válasza:

Éjjel beindultak a fájások, azt hiszem 22 óra körül, és nem másnap, hanem a következő hajnalban született meg a gyermek.
15/19 anonim 

válasza:

az első fájástól a babám kibújásáig 19,5 óra telt el. Hosszú volt, de már másnap újra megszültem volna a kislányomat.
16/19 anonim 

válasza:

Ez aztán turbó szülés!!! Gratulálok.
Nekem reggel 8 kor burkot repesztettek mert túlhordtam, délután 1ig nem is volt semmi durva csak a magzatvízcsorgás volt kelemetlen, de utána jöttek a komoly dolgok szerencsére nem túl sokáig 16:25 re meglett a lányzó, az utolsó 20 perc már nem fájt...
17/19 anonim 

válasza:

Nálam du. 4 körül kezdődött enyhe, de egyre rendszeresebb fájásokkal. 18.00-kor már 7 és 5 percesek voltak a fájások, ekkor indultunk a kórházba. 21.30-kor repesztett burkot a doki és ezután kezdett igazán fájni és hajnali 2.22-kor született meg a kisfiam.
19/19 anonim 

válasza:

Én reggel 6 körül a fájásokra ébredtem, és olyan gyorsan jöttek, hogy 8-ra bementünk a kórházba. Azt mondták délre meglesz a baba. 10-kor kaptam edát, lelassította a folyamatot, végül 17 órakor császároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!