Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek mennyi ideig tartott a...

Kinek mennyi ideig tartott a szülés?

Figyelt kérdés
Nagyon szerencsés voltam. 22.20-kor mentünk be a kórházba, és 23.55-kor meg is született a kislányom. Kíváncsi vagyok, melyik a legrövidebb és leghosszabb szülés.
2009. szept. 18. 13:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
13 óra a magzatvíz elfolyásától a kibújásig.
2009. szept. 18. 14:04
 2/19 anonim ***** válasza:

A lányommal 19 óra indítástól számítva, éjjel 1-kor burokrepesztés, hajnal 4-től jöttek a fájások. Sajnos nem tágultam, így reggel 9-kor császároztak.

A fiammal 3 napig a kórházban jöttek a fájások, de mindig elmúltak. 3. napon beindították, burokrepesztés este fél 9-kor, utána végig oxitocin infúzió. Éjjel 3 óra 4 perckor rendesen megszültem!

Életem legszörnyűbb 3 napja volt, végülis végig vajúdtam, csak kisebb szünetekkel, de a legfájdalmasabb az 6 és fél óra volt.

2009. szept. 18. 14:06
 3/19 anonim ***** válasza:

a magzatvíz elfolyásától (burkot repesztettek) kerek 40 perc telt el mire meglett a fiam. 17:30-kor burkot repesztettek és 18:10-kor már kinn is volt.délután 1-től vajudtam.

3 hetes kiscsávó anyukája

2009. szept. 18. 14:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Én "hivatalosan" este 9 kor kerültem a vajúdóba, de már du 3-tól volták egyre durvábbak a fájásaim. A fiam másnap de 11-kor született meg vákumos rásegítéssel. Remélem most rövidebb lesz :-))
2009. szept. 18. 14:11
 5/19 anonim ***** válasza:

Délelőtt 10-től szivárgott a víz, du 1-től voltak fájásaim. Rossz szívhang miatt császároztak végül, másnap hajnali 5:17-kor emelték ki a kislányomat.

Az egészben csak az volt a rossz, hogy du 1-től ki voltam kötözve. Kétszer kelhettem fel, egyszer wc-re, és másodjára éjfélkor, amikor a szülőszobába mehettem. Amúgy kibírható volt. :)

2009. szept. 18. 14:13
 6/19 anonim ***** válasza:
10,5 óra a magzatburok repedéstől a megszületésig. De csak az utolsó 2 és fél óréban voltak fájásaim!!
2009. szept. 18. 14:14
 7/19 anonim ***** válasza:

egész nap voltak enyhe fájásaim.

aztán este 11 kor elment a magzatvíz, hirtelen 2 perces fájásaim lettek. éjfél után 18 percre megszületett a kisfiam

2009. szept. 18. 14:17
 8/19 anonim ***** válasza:
Hajnali egykor ébredtem az első fájásokra, a durva fájások csak fél 7kor kezdődtek, addig csak "fájogatott" a hasam szabályos időközönként. 3/4 9-kor született meg a kisfiam. Tehát az első fájástól számítva 8 órán belül. (Első baba)
2009. szept. 18. 14:26
 9/19 A kérdező kommentje:

Hát lányok! Le a kalappal előttetek!

Ahányan vagyunk, annyi féle "szenvedés" (mert ez utólag nem is az!) egy csöppségért!

Köszi a válaszokat! Jó babázást mindenkinek!

2009. szept. 18. 14:36
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mikor kezdődött, mert nem éreztem semmit. Kontrollra mentem, mondták, maradjak, mert már 3 ujjnyira nyitva vagyok. Ez volt fél5-kor. 7-re megszületett.
2009. szept. 18. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!