Kinek mennyi ideig tartott a szülés?

A lányommal 19 óra indítástól számítva, éjjel 1-kor burokrepesztés, hajnal 4-től jöttek a fájások. Sajnos nem tágultam, így reggel 9-kor császároztak.
A fiammal 3 napig a kórházban jöttek a fájások, de mindig elmúltak. 3. napon beindították, burokrepesztés este fél 9-kor, utána végig oxitocin infúzió. Éjjel 3 óra 4 perckor rendesen megszültem!
Életem legszörnyűbb 3 napja volt, végülis végig vajúdtam, csak kisebb szünetekkel, de a legfájdalmasabb az 6 és fél óra volt.

a magzatvíz elfolyásától (burkot repesztettek) kerek 40 perc telt el mire meglett a fiam. 17:30-kor burkot repesztettek és 18:10-kor már kinn is volt.délután 1-től vajudtam.
3 hetes kiscsávó anyukája

Délelőtt 10-től szivárgott a víz, du 1-től voltak fájásaim. Rossz szívhang miatt császároztak végül, másnap hajnali 5:17-kor emelték ki a kislányomat.
Az egészben csak az volt a rossz, hogy du 1-től ki voltam kötözve. Kétszer kelhettem fel, egyszer wc-re, és másodjára éjfélkor, amikor a szülőszobába mehettem. Amúgy kibírható volt. :)

egész nap voltak enyhe fájásaim.
aztán este 11 kor elment a magzatvíz, hirtelen 2 perces fájásaim lettek. éjfél után 18 percre megszületett a kisfiam

Hát lányok! Le a kalappal előttetek!
Ahányan vagyunk, annyi féle "szenvedés" (mert ez utólag nem is az!) egy csöppségért!
Köszi a válaszokat! Jó babázást mindenkinek!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!