Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek meddig várnak?

Szerintetek meddig várnak?

Figyelt kérdés
Holnap kell befeküdnöm. 41+1 hetes vagyok. Éretlen a méhszájam,zárva van. Nincsenek fájásaim,ill. a gép mutat valamit,de ebből én semmit sem érzek. Holnap ha minden igaz opt-vel próbálnak indítani. Ha nem segít,akkor mit gondoltok,mi vár rám? Jön a hétvége a húsvét,gondolom akkor nem csinálnak velem semmit. Mit gondoltok,meglesz a Kincsem még a héten? Vagy hagynak,várnak velem?
2013. márc. 26. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

nekem 40+5héten adtak opt-t, és másnapra beindult..hogy attól volt-e, ki tudja???űAgyalj rá, hogy beinduljon..:-)))

Ha nem, én a helyedben akkor nyomatnám a dokinak, hogy indítsák, vagy császár, vagy vmi, mert a húsvét után, már nagyon sok idő...

Szorítok, jó egészséget!

2013. márc. 26. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:

41+1 hetes vagy jól írtad, vagy 41+1 napot akartál?

Azért kérdezem mert 42.hétnél tovább nem szoktak várni sehol még a legmegengedőbb kórházakban sem hallottam ennél többet tehát akkor azt mondanám hogy a héten tuti kicsalogatják valahogy azt a babát.

Ha "csak" 41+1 nap vagy akkor viszont lehet kivárnak még ünnepek utánra,engem is pont 42 re írtak ki indításra anno, de szerencsére előtt fél nappal a fiam meggondolta magát és elindult egyedül:)

2013. márc. 26. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Kórházfüggő. És egyénfüggő.

Van, ahol ha az opt nem "használ", akkor más "eszközhöz" nyúlnak, hogy mindenképpen beinduljon holnap.

Egyénfüggő is, mivel az is lehet, hogy opt-re már simán beindul.

De még az is lehet, hogy még ma éjjel magától beindul.

Kitartás! És hajrá! ;-)

2013. márc. 26. 21:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen,úgy értettem,hogy 41hetes és 1 napos vagyok.
2013. márc. 26. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Protokoll szerint ha akármivel is de elkezdik az indítást, akkor azt már végig kell csinálni, ha nem használ az opt akkor burokrepesztés, utána egy idő múlva oxitocin. Ha így sem indul be akkor műtét (általában burokrepi után max. 12 órával, de persze csak ha addig semmi értékelhető nem történik, ha mondjuk 11 óra után beindul és jól is halad akkor nyilván hagyják a hüvelyi szülést, ha nincs komplikáció). De ez "csak" a protokoll, nem minden doki tartja be...
2013. márc. 28. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!