Meddig várnak még?
Figyelt kérdés
Az mitől van,hogy kb 3*4*voltam ctg és a baba nem nagyon mozgott,pedig sípoltak neki+ ilyenek de semmi.Ma is voltam és azt ott dolgozó lányok is mondták,hogy ez így nem nagyon okés ,hívták a doktort Ő ránézett és azt mondta,hogy ó jó ez.De ma már azt mondta,hogy menjek pénteken ctg-re és most már kéne szülnöm is.Más is volt így ,hogy nem nagyon mozgott már a baba ?????Vártak még vagy ilyenkor indítják??????2013. márc. 4. 14:55
2/8 A kérdező kommentje:
március 15
2013. márc. 4. 15:11
3/8 anonim 

válasza:

csináltak uh-n áramlást? Nekem amikor nem nagyon mozgott 35 hetesen az nst-én akkor azonnal küldtek át áramlásra (ott szerencsére kiderült, hogy minden ok), aztán megbicikliztettek és utána megismételték az nst-t. Akkor már sokkal jobb lett. Végül 37. héten szültem.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen csináltak és minden jó nekem is
2013. márc. 4. 15:24
5/8 anonim 

válasza:

Akkor semmi probléma. Ha eljön az ideje, majd megszületik. Időn belül, indok nélkül nem szoktak szülést indítani.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen erre mondták a lányok akik a ctg-ben dolgoznak,hogy lehet,hogy jó az áramlás de a lepény nem-e érett.
2013. márc. 4. 15:40
7/8 anonim 

válasza:

A barátnőm 3 hete szült, minden nst-t meg kellett ismételni, vagy ébresztgették a babát, végül a kiírt napon indították a szülést, mert napok óta keveset mozgott a baba. Tökéletes egészséges, gyönyörű babája lett, amit neked is kívánok kedves kérdező.
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem ezt ne a "lányok", hanem majd az orvosod fogja eldönteni. Túl sok idő már nincs hátra, ne aggódj.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!