Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Margit vagy János kórház?!...

Margit vagy János kórház?! Meddig lehet megváltoztatni hogy hol szeretnél szülni?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok a kèt kórhàznàl?? Én a Margitot vàlasztottam kimondottan Burik Dr miatt, de Ö már nem vàlal szülèseket csak gondozàst végez, ès igy fogadott orvos nèlkül màr nem is olyan szimpatikus... plàne az üveg fal...

#szülés #János kórház #Margit kòrhàz
2013. márc. 26. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm vàlaszod, igen èrdekelne, bàr a pàrom fog vele beszèlni szemèlyesen mert ö is ott dolgozik.

Igazàbòl az orvos csak azèrt foglalkoztat mert anèlkül nem hiszem h szivesen làtnának ott szülni ha azt megelözve végig a Margitba jàrtam gondozàsra,uh ra stb .

Vagy tèvedek???

2013. márc. 27. 13:29
 12/14 szsuzs ***** válasza:

háát, én meg pont az üvegfal hiánya miatt aggódom. szerintem nem illik bent tartani a hozzátartozókat a szobában, ha egy másik anya pihenni vagy szoptatni szeretne...

Úgy tudom, hogy ha nem körzetes a kórház (tehát nem oda tartozol), és nem épp a végén tartasz a szülésnek, nem mehetsz be bárhová szülni, csak ha van ott fogadott orvosod..persze nem tudom, hogy ha ténylegesen bemész elküldenek-e.

2013. márc. 27. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem normàlis keretek között nincs gond a làtògatokkal... persze amìg nem nèzik lebujnak vagy disconak a kòrtermet! :) Az üveggel sem lenne semmi gond, ha legalàbb 1 làtogato szoba lenne...
2013. márc. 27. 16:09
 14/14 szsuzs ***** válasza:
nekem mondjuk egyáltalán nem volt baj az első 2-nél, hogy üvegen keresztül nézhették, nem álltak neki puszilgatni...bízom benne, hogy toleráns szobatársat kapok. én is minimalizálni fogom a látogatókat, a babát otthon is meg lehet nézni, senki nem marad le ha 3 napig nem látja. de pl mikor az első született, nekem az ágyam nem úgy nézett ki, hogy örültem volna, ha látogatók is látják...hiába kértem volna másik ágyneműt, kaptam egy pici lepedőt, amivel le tudtam a foltot teríteni. és a 2 másik szobatársam egész nap félpucér volt, fájt a cicijük, mellszívóztak...igazán nem hiányzott a szobából a látogató:) ez a szt imrében volt.
2013. márc. 27. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!