Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lesz ebből baba szerinte...

Mikor lesz ebből baba szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval: április 1re vagyok kiirva. Ergo ugye 39 hetes vagyok.. Magnéziumot ettem a 36.hétig. 10 napot kórházban töltöttem,vesegyulladással. 3 hétig antibiotikumot szedtem,utána most ez ugy néz ki redben van... Szerencsére. Ezután volta a dokimnál, mondta 38 hetesen hogy 1 ujjnyi a méhszáj s ha lehet pihenjek. Most a hét szerdán már 2 ujjnyi volt a méhszáj,s a dki szerint a szülés 1/3a lezajlott....Elég sokat keményedgetek. Ma hajnalban 5-7 között szinte fájások voltak(nem tudom pontosan mert a nagylányunk is keményedésekkel született,vele se voltak konkrét fájások.) 6kor beültem egy kád vizbe (azt mondta a szülésznő hogy ha megváltozik a fájás jellege vagy gyakoribb lesz akkor menjek be a kórházba,s meglátjuk. Reggel 7óta figyelem,s 2-3 percenként elég erőteljesen bekeményedek... Anyum bevitt a kórházba(Kispestről a szt.Imrébe kb 30 perc alatt voltunk ott, az úton is éreztem a keményedéseket.) Nem a szülőszobára mentünk,hanem a rendelő részébe ahol a sima heti NST-ket csinálják mert ott normálisabb az asszisztens hölgy. A vizsgálat alatt is éreztem a keményedéseket,de az NST semmmit nem mutatott, szerinte minden ok s menjek haza.. Átmentem a nődokihoz hogy megvizsgál-e. Megnézett, azt mondta hogy a méhszáj már elsimult(szerdán még nem volt sima) s hogy akkor jelentkezzek ha fájások vannak(Konkrétan a menstruációs fájásokat se tudom megmondani mlyen mert soha nem okozott görcsöket az se nekem..) Ja s a nyákdugóm tegnap ill szerdán már elment, ill megy el. Már nagyon szeretnénk babázni. mikor érkezik meg szerintetek? A hasan folyamatosan keményedik, derekam leszakad... Ti mit gondoltok? Ja, szerdán azt mondta a dokim hogy szerinte aznap estére meglesz... Ja, nagylánynál is hajnali 4kor hazaküldtek hogy nem lesz baba s mégis délben megszületett.. Köszönöm hogy elolvastatok!:)
2013. márc. 22. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

szia.

miujság van veled?remélem már a karodba tartod a kis jövevényt :)

kedves utolsó.2 litert kell meginni belőle "hamar"?akkor nekem ezért nem használt lehet.én csak felet nyomtam be,de azt is nyögvenyelősen :( nem rajongok érte.

2013. márc. 26. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is utálom, de megittam:-)
2013. márc. 26. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:

szia!

hogy vagy? még egyben, vagy már babázol? :)

írj majd :)

2013. márc. 31. 18:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Megérkezett a baba, még kicsit kavarognak a dolgok. De majd megirom mi volt. 26án született meg a babóca végül.
2013. ápr. 1. 20:23
 15/18 anonim ***** válasza:
gratulálok a picikéhez :)
2013. ápr. 3. 14:03
 16/18 A kérdező kommentje:

É is ittam toikot... Hát valai borzasztó... Eddig se szerettem,ezután se fogom.. Na most a nagy lány bölcsiben,megirom mi volt. Hátha érdekel valakit...

Szóval:április 1re voltam kiirva,dokim ÉS a szülésznőm utolsó napja volt ez a kórházban. szóval addigra muszáj volt megérkeznie a kicsinek. A doki elment másik kórházba(elküldte az uj fönök,addig is csak a nőgyógyászati ambulanciára érkezőket kddenént és magánrendelés keretében vállalt betegeit láthatta el ott) a szülésznő pedig elege lett az új fönök császárpártiságából,meg mindenbe beleszólokságából igy ott hagyta a kórházat,félév fizetés nélküli szabira ment) ... Szóval meg kellett születnie ápr 1 elött,mert különben se dokim(vagy megyek utána a sote 2re) se szülésznőm. Itthon tettünk vettünk anyummal,meg épp azt beszéltük hogy mehet-e a nagylány bölcsibe mert beteg lett. Hát végül arra jutottuk( 7:40kor,mert itt aludt nálunk) hogy marad itthon,apuka eg indul dolgozni. 7:45kor hivott a doki,(kedden ugye amikor ő eleve bent van ugye az ambulancián)hogy hivjuk fel a szülésznőt,mert nem találja a számom de beszélni akar velem. Felhivom és mondta hogy ha szeretném,hogy ő is ott legyen a szülésnél,akkor az eddigi heti 2 napos homeos bogyó evés helyett(heti 2nap, 2szer 5golyó)most egyek negyed óránként 5 golyót 1 óráig(vagyis 4szer 5 golyót és utána 11re menjek be nst-re hozzá mert bent van ő is a kórházban és az utolsó napja hogy szülést vezet.

Nagylánynak összeraktunk ruhát,játékot,cucokat ami kelhet és elvittük a dédihez.Anyum vitt be a kórházba,mert bérletem már február óta nem volt) .... Bementünk a kórházba,nst hát minimálisat mutatta a rendszeres keményedéseket. ez volt 11kor,mondta a sznő hogy ebédeljünk egyet és sétáljak a kórházban egyet. 1kor vár vissza,végül 2kor találkoztunk a szülőszobán mert közben dokiknak,meg szülésznőknek összehivott a fönök vmi értekezletet. Negyed 3kor mondta hogy akkor megnézi mi a helyzet a tágulással,s annak függvényében szól anyunak,meg a páromnak vagy a vajudóban maradok. Megyek fel a székre,h megnézzen,erre fél 3kor elment a magzatvíz,4 ujjnyi tágulás volt egyébként. Kaptam ekkor egy kis beöntést,mert tele voltam széklettel,ami már nem jött ki(vasat szedtem,igy székrekedésem volt) . Mondta h beöntés után elkisér a (kedvenc ) az alternatív szülőszobába. Addig szólt anyuéknak h öltözzenek át=mind2en bejöttek a szülésre. Mondta h térdeljek a szivacson,meg az ágyon ahogy kényelmes. Amikor bejöttek kb 4kor beültem a kádba,hogy ott mások ugye a fájások.. S ott kb 17ó körül nagyon besürüsödtek a fájások, 3 percenként jöttek. S egyszer csak éreztem h jönnek a tolófájások,végül a kislegény a vízben bujt ki,s a méhlepény mielött kijött még köldökzsinórral összeoltunk "kötve" átmentem az ágyra. S ott egy szál semmiben,lepedőben rámtették. 17:39kor bujt ki. :) Néha megnézett a sznő mobil szivhang ellenőrzővel,de se gátmetszés,se repedés nemvolt. Legnagyobb gáz az volt h izomláz volt a lábamban 1 hétig,azért fájt a menés,ja meg h kijött az aranyér... De a doki is ott ült mellettem végig,fogták a kezem:) Szép szülés volt. Mondták utána h a dokinak még 2 szülése volt a kórházban,szülésznőnek meg én voltam az utolsó:( 30évig volt sznő... 2nagy gyereke van,mint kiderült. Még közös fénykép is készült.

2013. ápr. 18. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:

szia!

gyönyörű szülésed volt! irigyellek is érte :)

mekkora súllyal, és hány centivel született a Pici?

nagyon gratulálok :)

2013. ápr. 20. 23:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Pont akkora volt mint én amikor születtem. 3300gr és 53cm. amikor meg hazajöttünk akkora volt mint apuka amikor született.3050gr. tegnap pedig 3950 volt. hétfõn lesz a nõvére 3 éves, a pici meg ugye 26an lesz 1hónapos.
2013. ápr. 21. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!