Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor lesz ebből baba szerinte...

Mikor lesz ebből baba szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval: április 1re vagyok kiirva. Ergo ugye 39 hetes vagyok.. Magnéziumot ettem a 36.hétig. 10 napot kórházban töltöttem,vesegyulladással. 3 hétig antibiotikumot szedtem,utána most ez ugy néz ki redben van... Szerencsére. Ezután volta a dokimnál, mondta 38 hetesen hogy 1 ujjnyi a méhszáj s ha lehet pihenjek. Most a hét szerdán már 2 ujjnyi volt a méhszáj,s a dki szerint a szülés 1/3a lezajlott....Elég sokat keményedgetek. Ma hajnalban 5-7 között szinte fájások voltak(nem tudom pontosan mert a nagylányunk is keményedésekkel született,vele se voltak konkrét fájások.) 6kor beültem egy kád vizbe (azt mondta a szülésznő hogy ha megváltozik a fájás jellege vagy gyakoribb lesz akkor menjek be a kórházba,s meglátjuk. Reggel 7óta figyelem,s 2-3 percenként elég erőteljesen bekeményedek... Anyum bevitt a kórházba(Kispestről a szt.Imrébe kb 30 perc alatt voltunk ott, az úton is éreztem a keményedéseket.) Nem a szülőszobára mentünk,hanem a rendelő részébe ahol a sima heti NST-ket csinálják mert ott normálisabb az asszisztens hölgy. A vizsgálat alatt is éreztem a keményedéseket,de az NST semmmit nem mutatott, szerinte minden ok s menjek haza.. Átmentem a nődokihoz hogy megvizsgál-e. Megnézett, azt mondta hogy a méhszáj már elsimult(szerdán még nem volt sima) s hogy akkor jelentkezzek ha fájások vannak(Konkrétan a menstruációs fájásokat se tudom megmondani mlyen mert soha nem okozott görcsöket az se nekem..) Ja s a nyákdugóm tegnap ill szerdán már elment, ill megy el. Már nagyon szeretnénk babázni. mikor érkezik meg szerintetek? A hasan folyamatosan keményedik, derekam leszakad... Ti mit gondoltok? Ja, szerdán azt mondta a dokim hogy szerinte aznap estére meglesz... Ja, nagylánynál is hajnali 4kor hazaküldtek hogy nem lesz baba s mégis délben megszületett.. Köszönöm hogy elolvastatok!:)
2013. márc. 22. 12:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem órákon belül babázhatsz...:)
2013. márc. 22. 12:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Én most voltam így a múlt hét kedden reggel azt mondta a doki, hogy két nap és lesz baba, de nem múltak a keményedések és délután 5-kor bementem. Este 8 órakor megszületett a kislányom! Egyszerűen csak éreztem, hogy vmi más.
2013. márc. 22. 12:36
 3/18 anonim ***** válasza:
szerintem is órákon belül babázhatsz :) majd várjuk a fejleményeket :) könnyű szülést
2013. márc. 22. 12:37
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem már a kérdező vagy a kórház fele vagy a szülőszobán van. :D Várom majd, hogy mikor született meg baba.
2013. márc. 22. 13:11
 5/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok még a kórház felé. a kérdés kiírása után kb fél2kor lefeküdtem aludni. most ébredtem fel. nagypapam itt van, beszélgetünk mindenfélérõl.9egyébként úgy érzem hogy most is keményedik szóval nem múlt el.
2013. márc. 22. 16:09
 6/18 anonim ***** válasza:
azóta van valami változás? írj majd :) minden jót!
2013. márc. 22. 21:04
 7/18 A kérdező kommentje:
Semmi változás. de lehet hogy éjjel lesz. nagylánynál is hulladék fáradt voltam szülés elõtti este, most is. csak nem tudom miatta vagy azért mert 5óta fent vagyok. ..
2013. márc. 22. 21:40
 8/18 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk a dokihoz,apuka már nagyon ideges meg izgul. .. már mindenhol szülés beindító praktikat olvas,pedig ugye még lenne 1 hét.
2013. márc. 24. 22:43
 9/18 anonim ***** válasza:
szorítok :)
2013. márc. 25. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Kinley tonikot, nekem olyan fájásokat csinált, hogy másnap mentem szülni! Két litert viszonylag rövid idő alatt kell meginni! 2-es voltam:-)
2013. márc. 26. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!