Szerintetek ebből lehet baba a hétvégén? 41+1hkm
Figyelt kérdés
Ma reggeltől darabokban jön a nyákdugóm (barnás,véres tojásfehérje állagú cucc, gondolom ez az, ahogy utánaolvastam)meg folyamatosan nem múló tompa menstruációs görcsöm van, néha egy erősebb összehúzódás jön, de kb. csak óránként. Lehet ebből már végre a hétvégén baba? Kedden megindítják, ha nem indul be magától. Reménykedhetek? olvastam, hogy ez a nyákdugó távozás lapokig is eltarthat:(2012. júl. 20. 18:39
1/21 anonim válasza:
Nos nekem 40+6 indult így.Tompa jóslók,rendszertelenek.Hátfájás,lábdagadás.Kb.ennyi.Aztán éjfélkor elfolyt a magzatvíz.11-kor született meg a babám,császárral a végén:(Pont ma 2 hetes a kislányom,a születéséhez valószínű az járult hozzá,hogy csütörtök éjjel jött az a nagy front/vihar./Ha szerencséd van ez a zűrzavaros idő neked is bekavar.Szurkolok!És kitartás!Ilyenkor már a plafonon jártam,a legnagyobb melegben szültem,átérzem a helyzeted.:)
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Miért lett császárod?
2012. júl. 20. 19:17
3/21 anonim válasza:
Nekem 40+3nál kezdett távozni a nyákdugó, 40+5nél beindultak a fájások, 40+6ra megszültem. Elég valószínű h már nem húzod sokáig! Könnyű szülést kívánok és majd írd meg! :) 6 hós fiú anyukája
4/21 anonim válasza:
Hosszú...vajúdás közben esni kezdett a babám szívhangja,oxigén hiányos állapot léphetett volna fel,azonnal császároztak...szörnyű volt,zokogtam...Hogy miért alakult így?Túlhordás miatt fertőzött magzatvíz(nem tudom,hogy nem vették észre),orvosi hiba...és még számos lehetőség.
Könnyű szülést!
5/21 anonim válasza:
nekem az első a 39. héten egy fél nappal a nyákdugó után született. először hányingerem, hasmenésem volt, aztán jött a nyákdugó éjszaka olyan 11 körül. másnap délután negyed 4re lett meg a baba
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, első, sajnálom, de a lényeg, hogy már meg van a babád és egészséges:)
Remélem éjjel lesz valami nekem is, már erősebben jön ez a rózsaszínes nyálkás dolog, meg egyre erősebbek az összeshúzódások is. Holnap lehet már babázom, nagyon örülnék:))
2012. júl. 20. 22:54
9/21 A kérdező kommentje:
Azóta is 3-10 perces palettás fájásokkal szenvedek, immáron 24 órája, de nem engednek be a kózházba míg nem rendeződik.. és mi van ha sosem rendeződik magától? hiába hivogatom őket, nem akarják, hogy bemenjek, mert a baba mozog, majd hívjam őket, ha már legalább 1,5 órája 3-4 percesek a fájások, és akkor mehetek. Már most rohadtul ki vagyok merülve, mert marha fájdalmasak már most ezek a fájások, és szart sem aludtam, teljesen ki fogok merülni mire odaérek, hogy ezek a barmok megengedik, hogy bemenjek.... (Anglia)
2012. júl. 21. 21:15
10/21 anonim válasza:
Én fognám magam és beállítanék, nem várnék tovább. Ilyen nincs h nem engednek be. Telefonon keresztül nem láthatja mondjuk a méhszáj állapotodat! És még sorolhatnám. Ha bemész, nem hinném h hazazavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!