Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ebből lehet baba...

Szerintetek ebből lehet baba a hétvégén? 41+1hkm

Figyelt kérdés
Ma reggeltől darabokban jön a nyákdugóm (barnás,véres tojásfehérje állagú cucc, gondolom ez az, ahogy utánaolvastam)meg folyamatosan nem múló tompa menstruációs görcsöm van, néha egy erősebb összehúzódás jön, de kb. csak óránként. Lehet ebből már végre a hétvégén baba? Kedden megindítják, ha nem indul be magától. Reménykedhetek? olvastam, hogy ez a nyákdugó távozás lapokig is eltarthat:(
2012. júl. 20. 18:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Ez érdekes.Nekem elfolyt a magzatvíz egyből bent voltunk a kórházba a szülőszobán,8 percenkénti fájásokkal.Ami semmi.Mi van ha nem rendeződik,nem feltétlen kell rendeződnie?Egy vizsgálat nem ártana.Lehet már rég nyitva van a méhszáj...Menj be!
2012. júl. 21. 22:40
 12/21 A kérdező kommentje:
Itt nem vizsgálják a méhszájat, egyszer sem nézték meg a terhességem alatt. hívni kell őket mielőtt bemegyek, anélkül nem jutok be, mert csöngetni kell a szülészetren, a nincs felírva a nevem nem engednek be. Hívtam őket, 3 napig nem foglalkoznak a vajúdással, ha nem rendszeres vagy el nem folyt a magzatvíz...
2012. júl. 22. 09:16
 13/21 anonim ***** válasza:
De lehet nem lesznek rendszeres fájásaid soha!A magzatvíz meg lehet a szülőszobán folyik el...
2012. júl. 22. 10:16
 14/21 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha azt mondanád, hogy rendszeres 4 perces fájásaid vannak. Akkor bejutsz a kórházba, talán meg is vizsgálnak. Aztán ha megemlítik, hogy nem rendszeresek a fájások megmondod, hogy nem érted, otthon már rendszeresek voltak.
2012. júl. 22. 11:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Valamit muszáj lesz betrükköznöm, mert most már marhán ki vagyok. Az a baj, ha be is hazudok valamit, csak nstre raknak, akkor se vizsgálnak méhszájat meg semmit, nstvel meg sokra nem megyek, egész nap mozog a baba, így tudom, hogy jól van... Mondjuk viccesek, mert tegnap már ugy akartam bejutni, hogy azt hazudtam nem érzem mozogni már 2 órája, erre is az volt a válasz, hogy biztos alszik, ha egész nap nem érzem, akkor szóljak.. már nem tudom felhúzni sem magam rajtuk annyira buták
2012. júl. 22. 11:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Na,van baba?
2012. júl. 23. 13:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 23-án du. 4kor megszületett a kisfiam, de elég nevetségesek voltak.... vasárnap késő este hívtam őket megint, hogy már a földön mászok a fájásoktól, megyek be, írjanak be, kérdezték hány percesek a fájások, mondom 3, erre beszéltetett a nő még, megint mondta, hogy hát még tudok beszélni a telefonba, ez még csak erős jósló.Hétfőn reggel 5kor már tényleg négykézláb másztam be, szó nélkül bementem, már ordítottam a folyosón a fájdalomtól, még akkor is haza akartak küldeni, mert, hogy 3tól 10 percesig mindenféle fájásaim jönnek, az nem rendes fájás még. Férjem kiverte e balhét, nagynhezen meg bírtak vizsgálni, már 6cmre nyitva volt a méhszáj, összesen 60 órát vajúdtam emiatt, hogy szartak rám, nem aludtam 3 napja mikor bementünk a kórházba, teljesen gyenge voltam, a vizeletemben is találtak valamit, ami azt mutatta, hogy a szervezetem már a tartalékaimat éli fel, mert semmi energiám nincs, így reggel 9kor bekötötték az EDÁt, ami még a maradék fájásaimat is elvitte, úgyhogy jött az oxytocin is, így du. 4re meglett... több gyerekem Angliban nem lesz. Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 26. 18:31
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem írtam, hogy már a magzatvizem is elfolyt mire bementünk a kórházba és mekóniumos volt ( nem vettem észre mikor folyt el, nem tűnt fel semmi)
2012. júl. 26. 18:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez röhej...Mo-n már rég megszültél volna...

De gratulálok!Hogy hívják a kisfiad?Mekkora?

2012. júl. 26. 20:28
 20/21 A kérdező kommentje:
Hat igen, meg van nekem is a velemenyem.... Drew Adei-Boateng a neve, apukaja afrikai, ezert a fura nev:) 3530g 58cm
2012. júl. 26. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!