S. O. S.! Ebből baba lesz a hétvégén? Szerdára vagyok kiírva.
Napok óta van jóslóm, rendszeresek de nem túl erősek. Tegnap voltam NST-n, minden rendben, doki nem vizsgált. Délután is görcsöltem.
Éjjel 1kor arra ébredtem valami jön, azt hittem a víz. De csak barnás vér volt. Nem nagy mennyiségben, de azóta is véres vagyok ha megtörlöm magam. Persze most nem görcsölök. Baba mozog.
Szerintetek? Be kéne mennem a kórházba?
Nem indultam el. Szerinted mennem kéne? Most bezzeg nem görcsölök! De a betéten egyre több ilyen barna véres maszat van.
Nem lehet hogy csak a nyákdugó távolzik? Azzal még nem találkoztam eddig.
Biztos, hogy a nyákdugó. Az szülés előtt pár nappal is távozhat, de legtöbbször pár órával előtte szokott.
Még várjál a fájások miatt, egy kicsit. Most látom, hogy most éppen nincsenek. De ez nagyon úgy néz ki, hogy már közelít :D
Első voltam újra
Felhívtam a szülőszobát. Azt mondták a tágulástól van. Nem kell menni csak ha 5 percenként jönnek a fájások vagy ha elmegy a víz.
Szerintem még életemben sose vártam így hogy valami fájjon :)))
Szia én is izgulok és drukkolok értetek!
Ja és mielőbbi fájásokat kívánok! / Én se kívántam még senkinek, hogy fájjon/ :)
Könnyű szülést!!
Sok sikert a hétvégén már tuti babázhatsz! :)
Majd írj nekünk, hogy mi volt. :)
Drukk ezerrel :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!