Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S.! Ebből baba lesz a...

S. O. S.! Ebből baba lesz a hétvégén? Szerdára vagyok kiírva.

Figyelt kérdés

Napok óta van jóslóm, rendszeresek de nem túl erősek. Tegnap voltam NST-n, minden rendben, doki nem vizsgált. Délután is görcsöltem.

Éjjel 1kor arra ébredtem valami jön, azt hittem a víz. De csak barnás vér volt. Nem nagy mennyiségben, de azóta is véres vagyok ha megtörlöm magam. Persze most nem görcsölök. Baba mozog.

Szerintetek? Be kéne mennem a kórházba?

2010. aug. 28. 05:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést és sok sikert, egészséget és sok tejcit a babának. Majd irj ha már otthon vagytok. 36 hetes kismami
2010. aug. 28. 13:59
 12/29 anonim ***** válasza:
Nekem kedd óta van ugyanez... baba sehol. :DD
2010. aug. 28. 16:50
 13/29 anonim ***** válasza:
Szurkolok!Ügyes légy!
2010. aug. 28. 20:15
 14/29 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok. Otthon vagy még? Mi újság?
2010. aug. 29. 05:58
 15/29 A kérdező kommentje:

Még itthon vagyok, persze. Vérezgetés ide-oda, sehol egy fájás.

Ficánkol, rúgkapál, túl jól érzi magát idebent. Esze ágában sincs kibújni.

Ha mégis valami csoda történne, akkor írok!

2010. aug. 29. 09:53
 16/29 A kérdező kommentje:
Amúgy ma tök jól érzem magam, éppen kedvem támadt a spájz átrendezéséhez...úgyhogy nagy munkában vagyok.
2010. aug. 29. 10:08
 17/29 anonim ***** válasza:

Akkor holnap szülni mész :) Ha nem előbb...

Nekem is nagy kedvem támadt bevásárlókörútra menni, bútort tervezni és cipősszekrényt építeni, és aznap este meg is lett a baba.

Bár ez nyilván nem törvényszerű... Azért szurkolok. Én mára vagyok kiírva. Baba tök nyugisan elvan. :D

2010. aug. 29. 10:13
 18/29 anonim ***** válasza:

Első vagyok

ÉN is átpakoltam a hálószobát a szülés előtt 1 nappal. Szinte mindenki nekiáll a nagytakarításnak vagy átrendezésnek... Nem tudom, mi lehet az oka, de amikor új polcot raktam fel éppen a hálóba és jött anyukám, elkezdett vigyorogni és azt mondta, hogy mi van lányom, unokám lesz holnapra?

:D

2010. aug. 29. 10:23
 19/29 anonim ***** válasza:
Igen fészek rakás nemsoká meg lesz a babád :D
2010. aug. 30. 06:39
 20/29 A kérdező kommentje:

Hát a hétvégéről már lemaradtam.

Viszont ma hajnalban megint folyt ilyen barnás véres valami, és azóta is jön. Fél 7 óta görcsölök is, de még csak 10-15 percenként. A derekamból indul ki és elég kellemetlen, de ki lehet bírni.

Gondolom majd jobban kell fájnia.

2010. aug. 30. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!