Végig szedtétek a szülésig az Elevitet?
Én végig szedtem, igaz nem minden nap! heti 2-3 ettem meg.
Szoptatás alatt is ettem, amikor eszembe jutott.
Én minden nap szedtem,még a szoptatás első 3 hónapjában is.(sőt terhesség előtt 2 hónappal elkezdtem)Gyorsan megszületett a kisfiam kb 2 óra alatt.A nagyobbik fiammal semmilyen terhesvitamint nem szedtem,és ő is kb 2-3 óra alatt megszületett!
Az én példám szerint nincs köze a szülés nehézségi fokához!
De ki tudja?
Nekem csak az első trimeszterben kellett szednem, de csak azért mert kistermetű vagyok, és hogy ne egy óriásbébit kelljen megszülnöm. Na ehhez képest most már 3,5 kg felett van a 39. hét elején. Reméljük nem lesz nehezebb mint az első!!!
Arról amit írtál én még nem hallottam, de lehet benne valami.
Én végig szedtem, szülés után egy csak azért nem, mert találtam jobbat.
Nem hiszem, hogy megnehezítene bármit, nekem összesen 7,5 óra volt az egész és simán ment, pedig 3750 grammal jött a lányom, turbó tempóval.
A barátnőm is végig szedte, neki is hamar meglett a fia, csak 2 héttel előbb és 2800 grammal.
Szerintem nem nehezíti meg a szülést és nem csinál óriásbébit.
Én kb. 30. hétig szedtem naponta, aztán 2 hét alatt fokozatosan elhagytam. Most csak vasat és kalciumot szedek.
Szoptatás alatt viszont fogom szedni, szerintem heti 2-3 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!