Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Végig szedtétek a szülésig az...

Végig szedtétek a szülésig az Elevitet?

Figyelt kérdés
Azt ajánlotta a védőnő, hogy csak a 34. hétig szedjem az Elevitet, mert nagyon megerősíti alul az izmokat, nehezebb lehet a szülés tőle. Ki meddig szedte?
2009. szept. 17. 06:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én végig szedtem, igaz nem minden nap! heti 2-3 ettem meg.

Szoptatás alatt is ettem, amikor eszembe jutott.

2009. szept. 17. 07:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem Elevitet szedtem, de végig szedtem terhes vitamint. Szoptatás alatt is szedem, igaz most már csak napi 1-et. Nem hallottam még erről amit írtál, hogy erősítené az izmokat. Igaz nekem annyira merev volt a gátizmom, hogy végül kúpot adtak. Úgyhogy lehet benne vmi. Kíváncsi leszek a többi válaszra.
2009. szept. 17. 07:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Gravidát szedtem (szinte ua.). Az utolsó hónapban már nagyon ritkán, aztán abba is hagytam. Nekem is a dokim mondta, hogy a végén már nem kell. Akkor már csak homeos bogyókat szedtem, hogy könnyebb legyen a szülés.
2009. szept. 17. 07:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondták, hogy már félidőtől ritkítsam a szedését, ne napi egyet, hanem csak 2-3 naponta egyet szedjek. Indoklás nem volt.
2009. szept. 17. 07:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap szedtem,még a szoptatás első 3 hónapjában is.(sőt terhesség előtt 2 hónappal elkezdtem)Gyorsan megszületett a kisfiam kb 2 óra alatt.A nagyobbik fiammal semmilyen terhesvitamint nem szedtem,és ő is kb 2-3 óra alatt megszületett!

Az én példám szerint nincs köze a szülés nehézségi fokához!

De ki tudja?

2009. szept. 17. 08:04
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Nekem csak az első trimeszterben kellett szednem, de csak azért mert kistermetű vagyok, és hogy ne egy óriásbébit kelljen megszülnöm. Na ehhez képest most már 3,5 kg felett van a 39. hét elején. Reméljük nem lesz nehezebb mint az első!!!

Arról amit írtál én még nem hallottam, de lehet benne valami.

2009. szept. 17. 08:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én szedtem végig, igaz heti 3-4 alkalommal. Nem hiszem hogy nehezebb volt ettől a szülés
2009. szept. 17. 09:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én végig szedtem, szülés után egy csak azért nem, mert találtam jobbat.

Nem hiszem, hogy megnehezítene bármit, nekem összesen 7,5 óra volt az egész és simán ment, pedig 3750 grammal jött a lányom, turbó tempóval.

A barátnőm is végig szedte, neki is hamar meglett a fia, csak 2 héttel előbb és 2800 grammal.

Szerintem nem nehezíti meg a szülést és nem csinál óriásbébit.

2009. szept. 17. 09:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Én kb. 30. hétig szedtem naponta, aztán 2 hét alatt fokozatosan elhagytam. Most csak vasat és kalciumot szedek.

Szoptatás alatt viszont fogom szedni, szerintem heti 2-3 alkalommal.

2009. szept. 17. 11:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Én csak 12 hetes korig szedtem.
2009. szept. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!