Elképzelhető, hogy a rendes fájás (3 órán keresztül volt 10 perces, és eléggé intenzív) megszűnik 1 órára (aludtam), majd újra beindul? Vagy ez még mindig csak a jósló?
Szerintem rendes fájások. Nekem a korházban is rendszertelenül jöttek a fájások. Minnél előbb nézesd meg magad dokival.
Könyű szülést és boldog babázást kívánok!
Hogy rácáfoljak az alvásra. Nekem a magzatvizem kezdett el szivárogni. Bementem a kórházba, még alig voltak fájásaim. Ha nem lett volna senki mellettem, aki állandóan jajgat, meg zaklat a hülye kérdéseivel: Hogy neked is vannak fájásaid?- akkor simán bealudtam volna. A 15 percel a szülés előtt is voltak mikro alvásaim, mert már annyira fáradt voltam. "Kicsit" elhúzódott a vajúdásom. Sajnos én azok közé tartoztam, akiek végig rendszertelenül jöttek a fájások.
2. válaszoló voltam
Sziasztok!
Aznap este megszültem.:) Kicsit elhúzódott, csak fél 8-ra lett meg a kislányom. Egészséges baba, 3050g és 54 cm. Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek jó egészséget kívánunk.
Gratulálok! Sok boldogságot, egészséget, erőt és kitartást kívánok! Szép nagy lány. Akkor te már javában szültél, amikor mi még itt tanakodtunk, hogy mikor fogsz szülni :) Boldog babázást!
4,5 hós anyuka
Köszönjük szépen.:)
Este fél 8-ra lett meg, úgy hogy reggel 9-kor már bent voltam a kórházban, mert vérezni kezdtem.
Én is gratulálok a babádhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!