Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elképzelhető, hogy a 7 éves...

Elképzelhető, hogy a 7 éves nőstény kutyámnak beindul a tejelválasztása annak ellenére, hogy nem vemhes?

Figyelt kérdés

Eddig még nem voltak kölykei. Állandóan nyalogatja az emlőjét. Ugyanez a kutya sokszor úgy viselkedik mint egy hím kutya amelyik rácsimpaszkodik különféle tárgyakra (asztal láb stb) majd hím kutyára jellemző párzó mozdulatokat tesz.

A hím kutyák közeledésére pedig agresszíven reagál.

Valami hormon problémát sejtek.... szerintetek ?

2011. jan. 23. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Tejkiválasztás beindulhat akkor is, ha csupán álvemhes a kutyád.

Gondolom más oka is lehet, nem vagyok doki. :)

A párzó mozdulatok azonban valószínűleg inkább dominanciára vallanak, nem tartom valószínűnek, hogy a tejkiválasztáshoz köze lenne.

2011. jan. 23. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem hormonzavaros.Vagy esetleg áll vemhes,nem tüzelt mostanában?Szerintem ki kellene ivartalaitani.

Az én 8 éves szukámnak 2éve akkor indult be a teje amikor a másik szukám kölykei néha lopkodtak tőle tejet!:)

2011. jan. 23. 14:30
 3/4 Ninna ♥ ***** válasza:
86%

Valószínűleg a kutyád állvemhes. Itt olvashatsz róla: [link]

A párzó mozdulat pedig egyszerű dominancia. Azonnal tiltsd le róla, ne hagyd, hogy párzó mozdulatokat végezzen a másik kutyán. Grabancfogás, rákiabálás, akármi lehet, a lényeg, hogy tiltsd.

2011. jan. 23. 14:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az infókat, kicsit jobban körüljártam a netet és tényleg úgy néz ki, hogy állvemhesség lehet a tej dolog hátterében.

Lépek az ügy megoldása irányába....

2011. jan. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!