Van olyan, aki penzen kivul mas ajandekot is adott
orvosanak?
Figyelt kérdés
Es mi volt az? Az orvos hogy reagalt?
2013. márc. 16. 14:00
1/7 anonim válasza:
A gyerekemrol egy foto egy gyonyoru fotoalbumban. orult neki. A kepet kifejezetten o kerte, hogy ha nem okoz gondot, kaphatna e majd a kicsirol. A rendelojeben volt egy fal teleragasztva a kicsik kepevel, akik nala szulettek.
2013. márc. 16. 14:13
2/7 anonim válasza:
ez a kép nagyon szupi! már hogy azét,mert az orvos kérte! :)
az egyéb ajándékot hülyeségnek tarom,főleg akkor,ha nincs valamilyen gyűjtőszenvedélye és tudod,hogy oda van a tank makettekért pl.... de ez elég ritka.
ajándékcsomagot szoktak ugye csokival,kávéval, de az simán van 5-10E ft. az árának biztos jobban örülne és majd eldönti,hogy vesz-e belőle magának csokit meg kávét :)
2013. márc. 16. 14:17
3/7 anonim válasza:
mi elvből nem adtunk egyik dokinak se de ajándékcsomi a gyerkőc képével volt:) most legutóbb tudtam,h a doki imádja a milkát.kapott egy szép adaggal. de névre szóló cimkézett bort is lehet adni. de pénzt soha!
2013. márc. 16. 14:27
4/7 anyács válasza:
Én is vittem egy későbbi kontrollnál egy kis édességet, és egy fotót pár sorral! SZTK-ba járok hozzá, és van egy kis táblácskája, telis tele fényképekkel!
2013. márc. 16. 15:01
5/7 anonim válasza:
Mi is adtunk neki egy fotót.Egy olyat,ami épp a szüléskor készült,mert a párom fotózott.Ahogy odateszi a babát a mellkasomra,és mosolyog.Nagyon örült a képnek,nagyon meghatotta,mondta is hogy ilyen képe nincs is,amikor épp világra segíti a picit. :)
2013. márc. 16. 16:31
6/7 anonim válasza:
Mi egyáltalán nem adtunk pénzt, mivel ő nem is szeret azt kapni. Nála tulajdonképpen "részletfizetés" van, mivel magánrendelésen fogadja a kismamákat, a szülésért már nem kér semmit. Szerintem ez tök korrekt, már egyre több dokiról hallom, hogy ezt csinálja.
Az ajándékoknak viszont nagyon örült, első szülés után a kedvenc italát kapta, második után egy szép festményt, meg persze fotókat :)
2013. márc. 19. 14:53
7/7 anonim válasza:
Mi egy jó minőségű bort is adtunk neki, mivel aznap volt a névnapja :) meg is érdemelte! Örült neki, sőt még zavarba is jött, hogy fel lett köszöntve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!