Császáros kismamák! Kinek miért lett császár? Volt akit kérésére császároztak?
NEKEM PROGRAMOZOTT CSÁSZÁR VOLT.
kÉRÉSRE.
Nekem 2 hét túlhordásom volt, oxitocinra semmi reakció, faros baba, akit nagynak saccoltak. És 42 hetesen, 12 magzatvízvizsgálat után is csak 3100 méhszáj.
Másnap reggelre volt kitűzve a császár, de mivel a kisfiam szívhangja leesett ezért azonnal toltak a műtőbe.
Én nem bánom, hogy így alakult, és a következő babát is császárral szeretném szülni.
Szia!
Én is természetes szülésre készültem. Teljesen kitágultam, de a babóm nem fordult be a szülőcsatornába. Nyomnom is kellett, a doki a hasamat nyomta, de semmi, ekkor toltak be a műtőbe. Már nagyon kimerültem, a vérnyomásom az egekbe szökött, másnap be is lázasodtam.
Szerencsére gyorsan felépültem, és a babóm is egészséges.
Én túlhordtam a kisfiamat 9 nappal,kaptam gélt,oxitocint,burokot is repesztettek,de semmi.
Fájásgyengeség,csúnya magzatvíz,azonnal műtő.
Magas,egyenesállásnak hívják,hiába volt lent a feje,nagyon messze volt a méhszájtól,ezért nem tágultam.
Engem rosszul érint a császár a mai napig,legközelebb borzasztóan szeretném elkerülni!
Persze a lényeg az,hogy a kicsi fiam már 14 hónapos egészséges,okos,gyönyörű baba!:)
Szia
Én is túlhordtam, úgy inditották. 2 nap után besokaltam. 30 órán keresztül 5-10perces fájásaim voltak és kb 2 cmt tágultam, akkor már 15 nappal voltam a kiirt időponthoz képest és mondtam a dokinak hogy nem érdekel semmi császározzon.
Köszönöm a válaszok!
Ahogy eddig is sejtettem az indított manipulált szüléseknek a vége nagyon gyakran végződik császárral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!