Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros kismamák! Kinek...

Császáros kismamák! Kinek miért lett császár? Volt akit kérésére császároztak?

Figyelt kérdés
Nekem túlhordásom volt,sikertelen szülésindítás és szívhang probléma miatt lett császár. Én sima szülésre készültem, de nem bánom, hogy nem lett az.
2009. szept. 15. 07:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

NEKEM PROGRAMOZOTT CSÁSZÁR VOLT.

kÉRÉSRE.

2009. szept. 15. 12:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 hét túlhordásom volt, oxitocinra semmi reakció, faros baba, akit nagynak saccoltak. És 42 hetesen, 12 magzatvízvizsgálat után is csak 3100 méhszáj.

Másnap reggelre volt kitűzve a császár, de mivel a kisfiam szívhangja leesett ezért azonnal toltak a műtőbe.

Én nem bánom, hogy így alakult, és a következő babát is császárral szeretném szülni.

2009. szept. 15. 12:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Programozott császárom volt. Anyai rövidlátóság és kissé felülbecsült babaméret miatt. Akkor nagyon ki voltam borulva miatt, most már nem bánom, hogy az lett.
2009. szept. 15. 13:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem a 35. héten császároztak, mert már alig működött a méhlepényem. Igy a baba koraszülött lett, de hála Istennek egészséges.
2009. szept. 15. 15:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is természetes szülésre készültem. Teljesen kitágultam, de a babóm nem fordult be a szülőcsatornába. Nyomnom is kellett, a doki a hasamat nyomta, de semmi, ekkor toltak be a műtőbe. Már nagyon kimerültem, a vérnyomásom az egekbe szökött, másnap be is lázasodtam.

Szerencsére gyorsan felépültem, és a babóm is egészséges.

2009. szept. 15. 15:49
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Én túlhordtam a kisfiamat 9 nappal,kaptam gélt,oxitocint,burokot is repesztettek,de semmi.

Fájásgyengeség,csúnya magzatvíz,azonnal műtő.

Magas,egyenesállásnak hívják,hiába volt lent a feje,nagyon messze volt a méhszájtól,ezért nem tágultam.

Engem rosszul érint a császár a mai napig,legközelebb borzasztóan szeretném elkerülni!

Persze a lényeg az,hogy a kicsi fiam már 14 hónapos egészséges,okos,gyönyörű baba!:)

2009. szept. 15. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
inditott szülés volt. Nem tágultam semmit, a kicsi sem helyezkedett le a medencébe, és rossz lett a szívhang a kicsinek. emiatt kellett. Én nagyon rooszul éltem meg, talán amiatt, mert a császárról hallani sem akartam.
2009. szept. 15. 16:14
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Szia, nekem elhúzódó kitolási szakasz miatt lett császár, mert a baba nagyon lassan akart kijönni, pedig 3X megpróbálták belőlem kinyomni, szerencsére vákumot nem engedte a dokim, de azért engem lelkileg nagyon megviselt a császár mégha akkor megváltásnak is tünt, de utána borzasztóan hiányzott a term.szülés élménye (meg már olyan közel voltunk a végéhez) persze a fő hogy egészséges kislányom született:)
2009. szept. 15. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én is túlhordtam, úgy inditották. 2 nap után besokaltam. 30 órán keresztül 5-10perces fájásaim voltak és kb 2 cmt tágultam, akkor már 15 nappal voltam a kiirt időponthoz képest és mondtam a dokinak hogy nem érdekel semmi császározzon.

2009. szept. 16. 09:30
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszok!

Ahogy eddig is sejtettem az indított manipulált szüléseknek a vége nagyon gyakran végződik császárral...

2009. szept. 16. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!