Császáros kismamák! Kinek miért lett császár? Volt akit kérésére császároztak?
Szia!
Nekem az első faros, és koraszülött volt, a doki félt,hogy nem bírja a sima szülést.
A másodiknál toxémiám volt, és a kicsi szívhangja sem volt jó:(
Így a harmadik/tervbe van csak/már nem lehet máshogy:(
Szia!
Nekem azért volt császár mert sajna nem voltak fájásaim.
Próbálkoztak mindennel, kúp, zselé, még oxitocin terhelésen is voltam, de semmi. Túl hordásom 10. napján próbálták oxitocinnal indítani(pedig nem is reagáltam rá)de mindhiába!
Köszi a válaszokat!
Nekem is próbálkoztak mindennel, 2x kaptam zselét és oxitocinnal is próbálkoztak 2x nekem elég kemény fájásaim voltak, de ennek ellenére semmit nem nyíltam, pedig 50 órát vajúdtam egyfolytában.:S Nekem már megváltás volt a császár 2 nap szenvedés után.
Nem szállt le a medencébe a lányom így nem tágultam annyira se h indítani tudjanak.Olyan rossz helyen volt a lányom h meg is vágták szegénykém fejét.
Bánom is meg nem is.Bánom mert altattak így nem láttam megszületni de nem bánom mert nagyon hamar felépültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!