Ti mennyit fizetnétek ha nincs választott orvosotok?
Szia kisfiam születésénél 10.000ft-ot adtunk , a szülésznőnek meg a 5000ft, a most 8 hónapos lánykám születésénél pedig semmit ,és igy is megszületett, semmiféle gond nem volt szépen elláttak igy is!!
Ha még szülnék tuti igy csinálnám ujra!!
A barátnőm mind 2 szülésnél a dokija beesett a szülés végéreés igy is odaatdta a pénzt, mondtam nem vagy te normális!!
Ja bocsi azt nem irtam hogy ügyeletes dokinál szültem!!
12. válaszoló vagyok
Ahogy te érzed ,de elég lenne neki egy jelképes összeget!!
Ahogy mi is tettük!!
De azt nagyon jól látod hogy a szülés után ,igy van meglátod rendesen ellátnak e és a babyt!
Milyen lesz a picid kedves kérdező!??
üdv Nikol aki 2 gyönyörü baba anyukája
Mondjuk nem vitázunk rajta, de előre én sem kaptam fizetést... Ő meg előre fizetne:) De olyan rossz lenne az egészségügy, hogy fizetni kelljen, hogy rendesen ellássanak?
Hát kedves 12-es még nem tudjuk, vagy Vivien Norina, vagy Balázs lesz,és még kb 2 hét van hátra, bár előbb is megjöhetne :D
6 hete szültem ügyeletesnél.
A szülésznő előtt le a kalappal, neki adtunk 10 ezret.
A dokinak ugyan nem sok dolga volt velem, de kapott 20 ezret, gondoltam, majd rám néz a kórteremben is, esetleg kiveszi a varratot. Hát nem. Nem adnék már neki ennyit, de a szülésznőtől nem sajnálom.
Összességében könnyű és problémamentes szülésem volt, ilyen esetben nem is lenne fontos adni, de egyébként előzetesen is nagyon kedves volt velem mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!