Ha a választott orvosomnak van magánrendelése is meg klinikai is, akkor nem kell mennem a magánrendelésére?
Figyelt kérdés
Szegeden Keresztúri Attilát szeretném orvosomnak választani, csupa jót hallok róla. Tudom, hogy van magánrendelése, de anyagilag nem engedhetjük meg magunknak. Ha közlöm vele, hogy legyen a választott orvosom (klinikai rendelésen), akkor ugye nem hív magánrendelésre? Ciki lenne megmondani, hogy nincs rá pénz...2012. szept. 24. 21:39
1/5 anonim válasza:
Nem szabály szerű,hogy magánba kell járni!Ha te úgy döntesz hogy a kórházba hozzá szeretnél járni,akkor kérd meg bátran!
Magán rendelésre hívhat de nem kötelező.Tehát ha nem mész,vagy nem akarsz menni nem kell aszt előre tudatni vele!
2/5 anonim válasza:
mi a ciki benne ?
kiválasztottam a dokit és elmondtam neki h sztk-ra járok hozzá és NEM nála fogok szülni hanem ügyeleten
eddig 3 terhességem asszisztálta végig 1-nél éppen akkor volt ügyeletes és nem kapott egy fityinget sem
és érdekes módon normális velem odafigyelt mindenre
a mai napig hozzá járok lassan már 12 éve
3/5 anonim válasza:
Keresztúri nem vette észre csak a 20 heti ultrahangon az ikerterhességet :)
4/5 anonim válasza:
ha nem a magánrendelésre jársz hozzá, akkor nem kérheted fel, hogy legyen ott a szülésnél. Ezért jár mindenki magánrendelésre... az is megoldás, ha jársz hozzá az SZTKba és majd szülsz az ügyeletesnél. (bárcsak én is így csináltam volna, rengeteg pénzt kidobtunk az ablakon, csak azért mert féltünk a terhességtől/szüléstől....)
5/5 A kérdező kommentje:
ma érdeklődtem: ha megkérem, hogy legyen a fogadott orvosom, akkor utána már csak a magánrendelésre mehetek, ami havi 13ezer...szóval ha meg is kérem, akkor max csak az utolsó 3-4 hónapban. Addig meg járok ahhoz az orvoshoz, aki ingyen "jár".
2012. szept. 25. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!