Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki vetetett le köldökzsinórvé...

Aki vetetett le köldökzsinórvért KRIO-nál milyen csomagot választott?

Figyelt kérdés
Jövő hónapra van egyeztetett időpontunk de ha lehet úgy mennénk oda, hogy már van némi elképzelésünk róla, hogy melyik csomagot érdemes választani és miért.
2012. okt. 24. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
A Kényelmi I. csomagot. 20 év után meghosszabbítható, most pedig ennyit tudtunk rá szánni.
2012. okt. 24. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Klasszikus plusz csomagot, online szerződéskötéssel (10% kedvezmény), ma hozta meg a posta a dobozkájukat.
2012. okt. 24. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi a Dupla Biztonság Prémium csomagot választottuk.

Most sietek,mert felkelt a baba,de este leírom Neked pontosan,hogy miért és a tapasztalatainkat is:)

2012. okt. 24. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Mennyibe kerül a köldökzsinórvér levétel, amit Ti csináltattok?

Én is nagyon szeretném, de én úgy hallottam, hogy 300 ezer Ft. Sajnos ezt meg nem engedhetjük majd meg magunknak.

2012. okt. 24. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne hogy mennyibe kerul. Bocsi hogy nem a kerdesre valaszoltam.
2012. okt. 24. 14:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a válaszokat. A KRIO-nál 169000-629000-ig láttam csomag árakat több dologtól is függ, hogy mennyibe kerül. Nekünk sem telne rá, de a húgom sajnos olyan betegségben halt meg amit orvosolni lehetett volna ha lett volna ilyen lehetőség régen is. Ezért én amióta dolgozom minden egyes forintot amit nélkülözni tudtam erre gyűjtöttem. A kérdést azért írtam ki mert szerettem volna megtudni, hogy ki miért választotta az adott csomagot mert a netes leírásból nem lettünk sokkal okosabbak, hogy mi mit takar. Hármas várom, hogy írj még:-) És még egyszer köszönöm a válaszokat.:-)
2012. okt. 24. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
A Kényelmi I-es 320 000 Ft körül volt, az online 10%-os kedvezménnyel. 1. válaszoló
2012. okt. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!