Nem tudok megbízni egy orvosban sem, egyik sem szimpatikus. Volt már így valaki? Mit tett? Félretette az ellenszenvét és választott egyet?
Vidéki városban élünk, ahol 1 kórház van, 5 szülész-nőgyógyásszal. Ezek közül kettőtől a szőr is égnek áll a hátamon, 1 alapból kilőve, a másik 2 pedig egyszerűen csak nem szimpi. Meg persze kisváros lévén sok rosszat is hallani mindenkiről.
Én (bár adja Isten, hogy ne legyen igazam) problémás terhességre számítok, és tuti császármetszésre.
Elmenjek másik városba? Senkit nem ismerek, és nehéz lenne megoldani az utazást a vizsgálatokra.
Egy kicsit túlaggonizálod az egészet!:)
Egyébként ha nincs túl messze, menj másik városba!
Bocs, de miért vagy ilyen pesszimista?
Szedd össze kicsit magad, egyszer élsz, ne szenvedj! Tégy azért, hogy jobb legyen, és ha ez egy dokin múlik, akkor keress olyat, akiben megbízhatsz!
Én kiválasztanám azt, aki a leginkább szimpatikus. Ha ezt másik városban találnám (mint ahogy amúgy velem is volt), akkor máshová járnék terhesgondozásra és kész.
Nekem fontos volt, hogy szimpi, kedves dokim legyen, akire számíthatok.
Hú, akkor én örülök, hogy találtam nagytudású, kedves dokit.
Az érzéketlen tuskókkal nem tudok mit kezdeni, főleg nem terhesen, amikor - lehet hülye vagyok - de kicsit jobban esett, ha szép stílusban kezel, és lekezelés nélkül válaszol.
Más esetben letojom, hogy kezel. De pocakosan annyira nem...
Ha egyik sem szimpatikus, akkor minek választani? Amúgy meg ha szimpi, ha nem szimpi, mindegyik ezt tanulta az egyetemen, gondolom nem egy szülést vezettek le, így akármelyiknél is szülnél, a dolgukat elvégeznék.
Amúgy meg kinek a pap, kinek a papné. Nagyban függ attól is egy orvos viselkedése szülés közben, hogy milyen napja van, mennyire fáradt vagy éppen milyen a kismama. Ezért mondja ugyanarról az egyik kismama, hogy jó, a másik pedig, hogy rossz.
Nekem nem volt pénzem, hogy orvost fogadjak, úgyhogy én úgy voltam vele, ahogy írtam is, hogy mindegyiknek az a dolga, amúgy problémás szülésem és végül császármetszésem lett, de túl vagyok rajta és már 2 éves a kisfiam.
Amúgy én hallottam a saját fülemmel is, hogy milyen egy fogadott orvos, akiben megbíztak, majd mégsem volt túlságosan kedves. Konkrétan a szomszéd szülőágyon. És olyat is, akiről szinte csak rosszat hallottam, az ultrahangokon, amit csinált, ott is szinte csak rossz véleménnyel voltam róla, viszont ahogy a kórházban feküdtem már a szülésem előtt napokkal, nagyon normális volt és mindent elmagyarázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!