Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházat ajánlanátok...

Melyik kórházat ajánlanátok nekem Budapesten?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyik kórházban szüljek. Nekem fontos az hogy ne rohadt csempe mellett feküdjek hanem szép tiszta modern kórházban, hogy a személyzet kedves és türelmes legyen, hogy az apuka velem aludhasson, hogy az ellátás jó legyen és persze jó orvosokkal (akik nem úgy vezetik le a szülést mintha az Őskórba lennénk hanem a 21dik században), modern felszereléssel.. Létezik ilyen? A magánkórház szerintem kicsit drága.. Max 250.000 ft ot szánunk a szülésre.
2013. márc. 14. 11:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

SOTE II!!!!!!

16napja szültem ott, és mindennel megvoltam elégedve!

Sima szülésem volt, fogadott orvossal(akit több éve ismerek, Ő általa kerültem a SOTE II-re, és az orvosom ajánlotta a szülésznőt), és fogadott szülésznővel.

Az orvosomnak 80.000.-, a szülésznőmnek 30.000.-adtunk, de 10x annyit is megérdemeltek volna, annyira segítőkészek voltak, és rengeteget köszönhetünk nekik!Gyorsan jöttek, hívás után 20percen belül bent voltak nálam, 0:45-kor hívták Őket, és hajnali 1:05-re bent voltak, 2:05-re megszületett a pici fiam!Örök hála mindkét embernek, csak ajánlani tudom a kórházat és az ott dolgozókat is!

Nekem csak pozitív élményeim vannak, ha legközelebb szülnék, csak itt, csak ezekkel az emberekkel!

2013. márc. 14. 20:19
 22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. Sokat segítettetek. Kiváncsi lennék hogy a Sote II ben melyik szülésznôre, illetve melyik nôgyógyászra esküdtök...? És még annyi hogy úgy tûnik keverem a kórházakat.. Ti most az üllöi úton lévô klinikákrol beszéltek vagy az üllôi úton a szemelweis egyetemröl?? És aki az uzsokit mondta..az melyik or orvosra esküszik? Bocs hogy ilyen precíz vagyok de nagyon fel szeretnék készülni
2013. márc. 14. 22:36
 23/30 anonim ***** válasza:
Az üllői úton van a klinika,az a SOTE 2. Szülésznőt nagyon nagyon ajánlom: Molnár Nikolett!! Nem volt fogadott szülésznőm,de Ő jött hozzám és nagyon empatikus,kedves,segítőkész,csupa-csupa pozitív!!Nagyon hálás vagyok Neki és persze a dokimnak is! :) Első voltam.
2013. márc. 14. 23:03
 24/30 anonim ***** válasza:
Én Galamb Ádám dokira esküszöm a sote 2-n!!
2013. márc. 15. 09:12
 25/30 anonim ***** válasza:
Szintén Galamb Ádám, SOTE II.
2013. márc. 15. 13:06
 26/30 anonim ***** válasza:

Én dr Lintner Balázst ajánlom meleg szívvel, magándoki, SOTE II-n vezeti a szüléseket.

Nekem programozott császárom volt így szülésznőm nem volt, ebben nem tudok segíteni, de a dokit nagyon tudom ajánlani. :-)

2013. márc. 15. 13:18
 27/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. márc. 15. 13:25
 28/30 anonim ***** válasza:
Lintner doki :)
2013. márc. 15. 13:25
 29/30 anonim ***** válasza:
+1 dr Lintnerre!
2013. márc. 15. 15:07
 30/30 anonim ***** válasza:

21-es vagyok!

Orvosom dr.Sipos Miklós, szülésznőm Zsoldosné Kele Etelka!!!

NAGYBETŰS EMBEREK!!!!!

Csak ajánlani tudom mindkettőt(az orvoshoz évek óta járok, a szülésznőt az orvosom ajánlotta)

Hívás után mindketten 20percen belül beértek hozzám hajnali 1-re!

Sosem felejtjük el azt a sok jót, türlemet, segítséget amit kaptunk e két embertől, kmind szakmailag, mind emberileg!Örök hálánk, KÖSZÖNET, KÖSZÖNET, KÖSZÖNET MINDENÉRT!!!!!

(ha gondolod részletekért írj privit)

2013. márc. 15. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!