Melyik kórházat ajánlanátok nekem Budapesten?
SOTE II!!!!!!
16napja szültem ott, és mindennel megvoltam elégedve!
Sima szülésem volt, fogadott orvossal(akit több éve ismerek, Ő általa kerültem a SOTE II-re, és az orvosom ajánlotta a szülésznőt), és fogadott szülésznővel.
Az orvosomnak 80.000.-, a szülésznőmnek 30.000.-adtunk, de 10x annyit is megérdemeltek volna, annyira segítőkészek voltak, és rengeteget köszönhetünk nekik!Gyorsan jöttek, hívás után 20percen belül bent voltak nálam, 0:45-kor hívták Őket, és hajnali 1:05-re bent voltak, 2:05-re megszületett a pici fiam!Örök hála mindkét embernek, csak ajánlani tudom a kórházat és az ott dolgozókat is!
Nekem csak pozitív élményeim vannak, ha legközelebb szülnék, csak itt, csak ezekkel az emberekkel!
Én dr Lintner Balázst ajánlom meleg szívvel, magándoki, SOTE II-n vezeti a szüléseket.
Nekem programozott császárom volt így szülésznőm nem volt, ebben nem tudok segíteni, de a dokit nagyon tudom ajánlani. :-)
21-es vagyok!
Orvosom dr.Sipos Miklós, szülésznőm Zsoldosné Kele Etelka!!!
NAGYBETŰS EMBEREK!!!!!
Csak ajánlani tudom mindkettőt(az orvoshoz évek óta járok, a szülésznőt az orvosom ajánlotta)
Hívás után mindketten 20percen belül beértek hozzám hajnali 1-re!
Sosem felejtjük el azt a sok jót, türlemet, segítséget amit kaptunk e két embertől, kmind szakmailag, mind emberileg!Örök hálánk, KÖSZÖNET, KÖSZÖNET, KÖSZÖNET MINDENÉRT!!!!!
(ha gondolod részletekért írj privit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!