Melyik kórházat ajánlanátok nekem Budapesten?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik kórházban szüljek. Nekem fontos az hogy ne rohadt csempe mellett feküdjek hanem szép tiszta modern kórházban, hogy a személyzet kedves és türelmes legyen, hogy az apuka velem aludhasson, hogy az ellátás jó legyen és persze jó orvosokkal (akik nem úgy vezetik le a szülést mintha az Őskórba lennénk hanem a 21dik században), modern felszereléssel.. Létezik ilyen? A magánkórház szerintem kicsit drága.. Max 250.000 ft ot szánunk a szülésre.2013. márc. 14. 11:00
1/30 anonim válasza:
SOTE 2 !! Nagyon szép a szülőszoba és kórterem is! Én nagyon nagyon megvoltam elégedve mindennel!!
2/30 anonim válasza:
Bár nem bpi kórház, de Kistarcsát nagyon ajánlom!!!!!!! Nézz képeket a szülőszobáról, nekem olyan érzésem volt mintha nem is kórházban lettem volna. Van apás szoba is, ami 10 ezer/éj. /orvost is tudok ajánlani/
3/30 anonim válasza:
a Szent Imrét nagyon dícsérik, sajnos tőlem nagyon messze van és állítólag most már csak akkor szülhesz ott, ha ott van fogadott orvosod. én nem merem vállalni, h majd a nyári hőségben két órát tömegközlekedjek esetleg hetente többször is nst-re,laborra, stb. de ha megoldható lenne, akkor én oda mennék. így a MÁV-ba, hacsak meg nem gondolom magam...
4/30 anonim válasza:
Uszoki. Nézd meg a honlapjukat. Van külön ilyen szobájuk is szerintem.
7/30 anonim válasza:
SOTE II-ben szültem az elsőt, Péterfyben a másodikat, csodálatos élmény volt mindkettőben, szóval mindkettőt csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!