Az igaz, hogy minél kevesebbet eszik egy kismama, annál kisebb lesz a baba és annál könnyebb lesz megszülni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tényleg igaz hogy így elkerülhető a gátmetszés és a császár meg ilyesmi?2013. márc. 9. 16:19
21/21 anonim válasza:
Szerintem ez nagyrészt genetika.
A kicsi úgyis elvesz mindent az anya szervezetéből amire szüksége van, max anyuka kezd el sorvadni, de nem a baba.
(nyilván több hónapos aktív éhezés azért a babán is meglátszana)
Az első terhességemet végighánytam, lefogytam 8 kilót amit a végére visszaszedtem és +1 kilóval mentem szülni az eredeti súlyomhoz képest (babával, mindennel együtt) Igaz én odavoltam a kisfiam a 38. héten majdnem 4 kilóval született.. család, genetika miegymás. Szülés után 10 kilóval voltam könnyebb mint mielőtt teherbe estem.
A szülés könnyedsége meg nem mindig a baba méretétől függ.. sok esetben hallani hogy kicsi babát vmi miatt nehezen szült meg az anyuka, nagy babát meg könnyebben. Erre "sajnos" nem lehet alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!