39. hetes kismama vagyok, folyamatossan kemény a hasam, kisebb nagyon görcseim vannak második napja. Honnan fogom tudni, hogy az a fájás, az az, amikor már indulni kell? Úgy tudom nem minden esetben folyik el a magzatvíz, ez igaz?
Szia!
Igen ettől én is féltem, hogy nem tudom majd megkülönböztetni a dolgot, hidd el, te is fogsz tudni majd különbséget tenni, mert azok a fájások, semmi mással nem összetéveszthetők. Rendszeres időközönként jelentkeznek, és egyre erősödnek. A magzatvíz tényleg nem folyik el mindenkinek, pl: nekem is a doki repesztett burkot.
Könnyű szülést kívánok.
en 39 hetes multam par nappal, van egy csomo fajas (labda a huvelyemben pörög fájás, feldugnak egy kést és jól megforgatják fájás, stb), a napokban tapasztaltam egy olyat, hogy elkezdtem mell alatt kemenyedni, es lefele kuszott a fajas, na, a szulesznom szerint az a jósló, ilyesmi lesz az igazi is.
nem tudom mennyire altalanos ez, hogy mindnekinel ilyen e, de leirtam, hatha segit.
en ugy tudom (lehet rosszul), hogy előbb a nyákunk távozik, aztan a magzatviz, bár ki tudja.
de majd ha 15 percenkent rendszeresen fájsz, akkor riaszthatsz, aztan ha 10 perces lesz, indulhattok.
vannak még olyan trukkok, hogy ha setalsz picit, a jóslófájás elmulik, az igazi meg nem - ki fogom probalni :D
Igaz, nekem sem folyt el a vizem, repesztettek vajúdás közben.
Tudni fogod, mert rendszeresen fognak jönni. Nekem 1 órással kezdődtek este 7-kor, éjfélre 20 percesek lettek, 3-ra 7-8 percesek, és ezzel mentem a kórházba 10-kor, fél 2-kor burkot repesztettek és fél 6-ra meglett a babám.
Szóval a rendszeressség adja meg az okot arra, hogy menni kell:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!