Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A magzatviz az egybol elfolyik...

A magzatviz az egybol elfolyik vagy lasan? 38+3 hetes kismama vagyok es elso baba, nagyon felek hogy nem veszem eszre mikor folyik el a magzatviz. Mi jon hamarab a magzatviz vagy a fajasok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kinek hogy. Nekem a víz jött előbb, másoknak meg a fájások.

Észre fogod venni, mert sok, jön, és nem tudod elállítani. Gondolj bele, több LITER víz van odabent! Az nem fog neked észrevétlenül elszivárogni... Minimum olyan érzés lesz, mintha bepisilnél.

2010. ápr. 26. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valtozo. Nekem hirtelen folyt el, 10 percre mar meg is szuletett a fiam.
2010. ápr. 26. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Én jobban örülnék ha előbb a fájások jönnének.Attól félek hogy mi van ha az utcán útközben folyik el a magzatvizem?Ettől kicsit tartok.

35 hetes kismama

2010. ápr. 27. 00:45
 4/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat.enis felek atol h az utcan elmegy a viz mivel h sokat szoktam setalni mert alitolag konyeb lesz a szules
2010. ápr. 27. 06:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb szülés éjjel indul be, nem az utcán. Azu én vizem is hajnal négykor folyt el. Én amatracot féltettem anno, nem azt, hogy az utcán folyik el. :-) Végül a matrac megúszta, mert gyorsan felpattantam az ágyról. A szőnyeget áztattam el... :-P
2010. ápr. 27. 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem a fajasok pentek reggel 9 korul indultak (vagyis akkor ebredtem fel ra, hogy faj).

A vizem ejjel 11.30kor folyt el, de ugy hogy azt nem lehetett nem eszrevenni.

A cipomben folyt a viz es egy nagy tocsa volt.

A babam vasarnap hajnali 1.34 kor szuletett.Kozben minden osszehuzodasnal nyalkas kicsit veres valadek urult a mehembol.

De ez valtozo kinel mi a sorrend es kinel milyen intenzitassal jon a viz.

2010. ápr. 27. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!