Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Én már nem tudom mi lesz?...

Én már nem tudom mi lesz? (lent böv. )

Figyelt kérdés
40+1 hetes terhes vagyok és még mindig intenziven mozog a babám de ugy hogy én megyek nst-re be először és én is jövök ki utoljára mert nem lehet szivhangot mérni. Most már minden nap megyek ma is voltam de ugyanannyira intenziv. Nem lesz baj ugye?
2009. szept. 13. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lenne baj??!! Túlhordod, és kész. Bent nem marad nyugi. És nem minden esetben igaz az, hogy szülés előtt lelassul a babóca. Jársz rendesen dokihoz, ha gond van úgy is beindítja a szülést. Nyugi, ne siettesd, bár könnyű ezt mondani, átérzem a helyzeted.
2009. szept. 13. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is igy voltam 41 hét 3 napra szültem végül. Nekem semmi előjel nem volt, nem lassult be és nem ment le a hasam. Egyszercsak egyik hajnalban hirtelen beindult.

Én is már naponta jártam Nst re meg amniora, sose láttak rajta semi kórosat.

Kitartás, nem lehet nektek se sok hátra :)

2009. szept. 13. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat aranyosak vagytok:)
2009. szept. 13. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:

A kisfiam még a szülőszobán is úgy mocorgott, hogy a szülésznő nem akarta elhinni. Nem feltétlenül lassul le minden babának a mozgása. Most a másodikkal vagyok terhes, és ő érezhetően belassult. Az is lehet, hogy egy picit elszámolták a baba korát. Ne aggódj, az nagyobb baj lenne, ha kevesebbet mocorogna az átlagosnál!

Kitartás, már nincs sok hátra!! Könnyű szülést!

39 hetes kismama

2009. szept. 14. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj?:-)

Jobb, mintha nem mozogna...

2009. szept. 14. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ez volt. Nekem sajna ki sem akart jönni... 41 hetesen indították meg és rá 2 napra lett meg császárral.

2009. szept. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!