Lehet ebből szülés még ma?
az örök tanács
kellemesen meleg kád vízbe befészkeled magad, ha múlik egy idő után, akkor jósló, ha erősödik, akkor kikászálódsz és készülsz lélekben, mert beindult a vajúdás
sok sikert!
Forró vizes zuhanyt próbáld ki.Nagyon remélem,hogy hamarosan szülünk,mert én ezt az utolsó időt már nem igazán kedvelem.Március 3-ra voltam kiírva,de már alig bírok menni,és akkora a pocakom,hogy nem is látom hol a vége:D
Drukkolok,majd írj!
Simán lehet ha ügyesek vagytok. :)
Szorítok nektek és gyors és problémamentes szülést kívánok, majd írj mi a helyzet! :)
Egy kis szex? Nekem is jól érezte magát sokáig ott benn én viszont megelégeltem és tudatosan kicsalogattam. :)
Reggel egy kiadós sétával indítottuk a napot (5 km volt azt hiszem) utána főztem és kitakarítottam az egész házat, aztán összebújtunk a párommal, majd kimentem kitakarítani és lemosni a kocsit, de már nem volt idő befejezni mert elfolyt a magzatvizem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!